Dutchebike, The Dutch way of moving

2 jaar geleden

dutchebike2-200x64Nergens ter wereld wordt zoveel gefietst als in Nederland. Gemiddeld fietsen we 2,5 kilometer per dag en 900 kilometer in een jaar. Fietsen hoort bij onze manier van leven. We hebben verstand van fietsen en weten als geen ander hoe we fietsen moeten maken. Dutchebike past in deze Nederlandse traditie. Wij maken hoogwaardige, trendy ebikes voor een betaalbare prijs.

Sfeerfoto DutchebikeDe modellen: City, Touring, Voltage, Cargo, Mama, Easy On en Triple zijn onze paradepaardjes. Voor iedere doelgroep een fiets. Bij het vervaardigen van deze fietsen gaan we niet over één nacht ijs. Het ontwerp wordt zorgvuldig gekozen. De onderdelen zijn nauwkeurig geselecteerd van gerenommeerde merken. Iedere ebike wordt gecoat en in Veldhoven volledig met de hand gemonteerd en gecontroleerd. Al onze fietsen hebben trapondersteuning met de motor in het voorwiel. De maximum snelheid is 25 kilometer per uur; dus geen helmplicht of kentekenplicht.

Wij zijn trots op ons product! Een Dutchebike komt dan ook niet in de eerste de beste showroom te staan. Onze e-bikes staan alleen bij de gespecialiseerde en erkende fietsvakhandel. Professionals die goede service verlenen, weten waar de onderdelen vandaan komen en klanten met raad en daad kunnen bijstaan.

Kijk voor meer informatie en een uitgebreid overzicht van onze verkooppunten op onze website, www.dutchebike.nl.
Maak vandaag nog een proefrit en ervaar zelf welke Dutchebike het beste bij u past.

Veel fietsplezier!

Meer nieuwsartikelen