E-bikes proberen op Circuitpark Zandvoort

2 jaar geleden

Na het grote succes van de afgelopen edities organiseert Stichting ElektrischeFietsen.com dit jaar weer het grootste elektrische fiets evenement van de Benelux. Hét evenement voor jong en oud die altijd al eens elektrische fietsen uit heeft willen proberen. Zondag 19 juni 2016 vindt het ElektrischeFietsen.com Event 2016 weer plaats op een unieke locatie, namelijk op Circuit Zandvoort.

zandvoort_teaser

Bezoekers kunnen gratis alle elektrische fietsen uitproberen op het aangelegen 1,5 kilometer lange testparcours. Het jaarlijkse ElektrischeFietsen.com Event vindt dit jaar voor de veertiende keer plaats. De organisatie verwacht duizenden bezoekers uit Nederland, België en Duitsland.

LINK-Fotografie-6737Testen op een unieke locatie

Circuit Park Zandvoort is niet alleen bekend vanwege haar legendarische races en fantastische sfeer, ook wordt de Zandvoortse racepiste geroemd door haar unieke ligging. Met het strand vlakbij en een droomparcours in de Zandvoortse duinen, is het een feest voor elke fietsfanaat om een bezoek te brengen aan Circuit Park Zandvoort.

Uitgebreid aanbod

Een uitgebreid aanbod van meer dan 30 verschillende elektrische fietsmerken uit de Benelux. Tijdens deze dag kunt u zelf modellen met een waarde vanaf € 700 ,- tot aan €10.000 ,- ervaren. LINK-Fotografie-6828De aanwezige merken beloven ook dit jaar weer spetterende kortingsacties!

  • Test alle nieuwste modellen op een 1,5 km lang afgesloten testparcours.
  • Probeer elektrische toerfietsen, stadsfietsen, mountainbikes, vouwfietsen en bakfietsen.
  • Stel al je vragen aan deskundig personeel.
  • Probeer diverse Speed Pedelecs, deze fietsen behalen snelheden tot wel 45 km/h.
  • Bekijk met eigen ogen de laatste technieken en ervaar de nieuwste trends.
  • Specialisten aanwezig op het gebied van o.a. fietsverzekeringen en fietsendragers.
  • Profiteer van diverse exclusieve aanbiedingen door fabrikanten.
  • Bezoekers maken kans op geweldige prijzen! Maak kans op een elektrische fiets van het merk QWIC, een fietsendrager van Cykell of een vakantie naar Frankrijk. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door FranceComfort.

Moeilijke keuze?

Nog steeds geen keuze kunnen maken? Wat zijn nu precies de verschillen? Welke fiets is het meest geschikt voor u? Al deze vragen kunnen tijdens het ElektrischeFietsen.com Event worden beantwoord!

Gratis toegang voor bezoekers

Het Event is GRATIS toegankelijk voor bezoekers en aanmelden is niet nodig. Vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur bent u van harte welkom en kan er volop getest worden!

Wat valt er nog meer te beleven?

Naast het testen van elektrische fietsen zijn er ook nog diverse andere activiteiten deze dag aan de gang op het evenemententerrein in Zandvoort.

  • Bekijk tot 12.00 uur de 24-uurs fietsrace wat plaatst vindt op een deel van het circuit.
  • Vanaf 10.00 uur kunnen op een 1,5 km lang testparcours alle e-bikes uitgeprobeerd worden. Vanaf 12.30 uur is het gehele circuit beschikbaar om e-bikes uit te proberen.

Navigatie adres Circuitpark Zandvoort:

Circuit Zandvoort
Burgemeester van Alphenstraat 108
2041 KP Zandvoort

Kosten parkeren

Parkeren is mogelijk bij het Circuitpark Zandvoort, de kosten per auto bedragen € 6 per voor een gehele dag parkeren.

Mis het niet!

  Bekijk alle bezoekersinformatie

Meer nieuwsartikelen