Estavana Polman nieuwe ambassadeur van BESV

2 jaar geleden

Estevana-Polman-BESV-600pxDe e-bike merken BESV en Votani hebben handbalinternational Estavana Polman gecontracteerd om het stijlvolle karakter van hun e-bikes uit te dragen. Vandaag kreeg de nieuwe ambassadeur van BESV een witte e-bike uit de handen van Andy Su, CEO BESV uitgereikt.

BESV, producent van topdesign e-bikes, heeft Estavana gevraagd of ze het sportieve karakter van het merk wil uitdragen. Het leveren van de allerbeste prestaties is een filosofie die ze beiden uitdragen. Dat maakt Estavana tot een ideale ambassadeur van BESV en resulteert in een unieke samenwerking voor 2016 en 2017.

Andy Su heeft de keuze voor Polman heel bewust gemaakt: ‘We willen dat steeds meer mensen de e-bike als energiek alternatief voor gemotoriseerd vervoer gaan zien. Estavana, op en top sportvrouw, onderschrijft onze visie en wil het graag met iedereen delen. We vinden het belangrijk dat de naamsbekendheid van BESV nog verder groeit, en dan met name bij het grote publiek. Hier kan een persoonlijkheid van Estavana ons uitstekend bij van dienst zijn.’.


IMG_20160614_112500Op en top sportvrouw

Estavana Polman is een jonge sportvrouw welke in een korte periode zeer bekend is geworden. Daardoor past zij uitstekend bij BESV, maar ook bij het snel bekender wordende Votani. Met beide e-bike merken worden brede en gevarieerde doelgroepen aangesproken.

BESV staat voor Beautiful, Eco-vriendelijk, Slim en Visie/Vision.

De E-bike komt 10 jaar te laat

Estavana is ook erg enthousiast over de e-bikes van BESV: ‘Ik moet bekennen dat ik niet zo vaak fiets maar toen ik deze e-bike probeerde ging er een wereld voor me open!’. Estavana had gewild dat ze 10 jaar geleden al elektrisch kon fietsen naar school. Had een hoop inspanning gescheeld.

De samenwerking met Estavana zal op diverse manieren tot uiting komen. Om te beginnen zal ze te zien zijn in advertenties en brochures van BESV, maar ook op reclamematerialen in de fietsenzaken. Daarnaast zal Estavana bij diverse evenementen aanwezig zijn, waar BESV en Votani ook van de partij zijn.


IMG_20160614_114306Estavana Polman

Handbalster Estavana Polman heeft op de Olympische Spelen in Rio maar één doel: een gouden medaille veroveren.

Estavana Polman reist binnenkort met het Oranje handbalteam af naar de Olympische Spelen in Rio. Samen met het Nederlands handbalteam wil ze graag het WK-zilver van 2015 een succesvol vervolg geven. Ze heeft in Brazilië maar één doel voor ogen: een gouden medaille veroveren.

 

 

 

 

 


BESV & Votani

BESV is een nieuw merk op de Nederlandse markt. Met haar achtergrond in de elektronica-industrie heeft ze een geheel nieuwe kijk op e-bikes. Ze onderscheidt zich met opvallende designs en doordacht bedieningsgemak.

IMG_20160614_114543BESV en Votani zijn in Azië gevestigde namen in de fietsmarkt met een snelgroeiende internationale faam. De e-bike merken worden ontwikkeld en geproduceerd door Darfon Electronics Corp, opgericht in 1997 in Taiwan. Dit bedrijf levert onder andere componenten voor grote computerfabrikanten, realiseert een jaaromzet van ruim 800 miljoen US-dollar en telt wereldwijd circa 15.000 werknemers. Na introducties in Taiwan en Japan brengen BESV en Votani hun e-bikes nu naar Europa, Amerika, Canada en Australië.

Test zelf de BESV & Votani modellen

Test 19 juni 2016 alle Votani en BESV modellen tijdens het ElektrischeFietsen.com Event 2016 te Zandvoort. Maak een testrit met de verschillende modellen over het circuit.

Meer nieuwsartikelen