Fiets Experience Center in Ede geopend

2 jaar geleden

de-fietser-600x387In Ede heeft Accell Nederland donderdag 22 september het fiets experience center De Fietser geopend. Op 9000 m2 zijn de merken Batavus, KOGA, Sparta, Loekie, Juncker Bike Parts, Van Nicholas, Ghost en Haibike in hun eigen fietswereld vertegenwoordigd. De opening van het nieuwe experience center werd onder andere door olympisch kampioene Elis Ligtlee en tourwinnaar Joop Zoetemelk verricht.

Historie en moderne techniek ontmoeten elkaar in De Fietser. Het experience center is gevestigd in de monumentale Westhal van de ENKA-fabriek die in 2002 haar deuren sloot. Het pand is voorzien van meer dan 400 beacons die de bezoekers via hun smartphone herkennen en ze feilloos begeleiden in hun route door De Fietser. De Fietser App die hiervoor speciaal ontwikkeld is, dit zorgt voor de complete beleving. Het experience center heeft verder een compact museum over de historie van fietsen in Nederland, een e-bike informatieplein, een restaurant en een indoor testbaan van bijna een halve kilometer.

Medio november is De Fietser gratis toegankelijk voor alle fiets geïnteresseerden. Zij kunnen in De Fietser fietsen testen en beleven, de verkoop van de fietsen verloopt via de dealer bij u in de buurt.

Meer nieuwsartikelen