Fiets Experience Center in Ede geopend

de-fietser-600x387In Ede heeft Accell Nederland donderdag 22 september het fiets experience center De Fietser geopend. Op 9000 m2 zijn de merken Batavus, KOGA, Sparta, Loekie, Juncker Bike Parts, Van Nicholas, Ghost en Haibike in hun eigen fietswereld vertegenwoordigd. De opening van het nieuwe experience center werd onder andere door olympisch kampioene Elis Ligtlee en tourwinnaar Joop Zoetemelk verricht.

Historie en moderne techniek ontmoeten elkaar in De Fietser. Het experience center is gevestigd in de monumentale Westhal van de ENKA-fabriek die in 2002 haar deuren sloot. Het pand is voorzien van meer dan 400 beacons die de bezoekers via hun smartphone herkennen en ze feilloos begeleiden in hun route door De Fietser. De Fietser App die hiervoor speciaal ontwikkeld is, dit zorgt voor de complete beleving. Het experience center heeft verder een compact museum over de historie van fietsen in Nederland, een e-bike informatieplein, een restaurant en een indoor testbaan van bijna een halve kilometer.

Medio november is De Fietser gratis toegankelijk voor alle fiets geïnteresseerden. Zij kunnen in De Fietser fietsen testen en beleven, de verkoop van de fietsen verloopt via de dealer bij u in de buurt.

Fiets Experience Center in Ede geopend was last modified: oktober 10th, 2016 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*


Categoriën: Algemeen nieuwsOntvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook