Fietsen123 test 12 merken elektrische fietsen

3 jaar geleden

hoofdfotoFietsen123 / Plus Magazine test 12 verschillende merken elektrische fiets. Volgens Fietsen123 / Plus Magazine is er in vergelijking met eerdere tests veel verbeterd aan de fietsen. De accu’s geven langer energie, de bediening is simpeler en gemakkelijker, de ondersteuning zelf soepeler en stiller geworden. En wat veel testers aanspreekt: de fietsen zien er hipper uit dan voorheen. Ook de standaarduitrusting van de fietsen – zoals remmen, versnelling en verlichting – is beter geworden.

Kortom, consumenten krijgen steeds meer fiets voor hun geld. Maar welke te kiezen uit het enorme aanbod? Daarom probeerden we samen met acht testers twaalf nieuwe modellen uit van €1799 tot €2898. En dit jaar testen we voor het eerst een gewone fiets die is omgebouwd met een doe-het-zelfpakket voor €875. Omdat we willen weten of dit goedkopere alternatief zich kan meten met de kant-en-klare fietsen van de fabrikant.

  Plus test deel 1   Plus test deel 2

Bekijk hier alle testresultaten van andere vakbladen en kranten. Binnenkort volgt onze eigen ElektrischeFietsen.com Test 2016.

Meer nieuwsartikelen