Flyer aanwezig op alle Elektrischefietsen.com Events 2016

3 jaar geleden

flyerNa de twee succesvolle edities in Amersfoort en Breda, is Flyer ook aanwezig in Oldenzaal en Zandvoort. Wie nog niet de kans heeft gegrepen in Amersfoort of Breda om de nieuwe Flyers te testen, krijgen de gelegenheid om in Oldenzaal en Zandvoort de Zwitserse E-Bikes van top kwaliteit te testen op het testparcours.

Avant-gardistisch model

Tijdens de Elektrischefietsen.com Events 2016 presenteert Flyer zijn nieuwe collectie voor 2016. Een van de nieuwkomers in de collectie is de TX-serie. Het lijdt geen twijfel, de TX-serie is zijn tijd ver vooruit. Hij voldoet aan alle eisen van de toekomst. Aan de eisen van iedereen die de ruige natuur in wil trekken, hecht aan duurzame ontwikkeling en kiest voor een avant-gardistisch model, waarbij design, stijl en prestaties even zwaar wegen. Hij staat voor een nieuwe dimensie van kwaliteit, comfort en sportiviteit. Dit wordt nog eens bevestigd door de prestigieuze Eurobike Award, die Flyer met veel trots in ontvangst heeft genomen in Friedrichshafen.

pluto_1000Compacte veelzijdigheid

Naast de TX-serie brengt Flyer de Pluto op de markt: de kleine, koele vouwfiets verrast op 20-inch wielen met zijn veelzijdigheid. De Pluto modellen zijn, vanwege hun handigheid, de belichaming van stedelijke mobiliteit, maar doen ondanks hun compactheid geen concessies aan rijplezier.

Dagelijks comfort

Gebruiksvriendelijkheid en aandrijving staan bij de ontwikkeling op de voorgrond. Het dagelijks gebruik wordt comfortabeler dankzij het optionele elektronische Di2 schakelsysteem van Shimano. Met een druk op de knop schakelt u nauwkeurig door de versnellingen heen van de nieuwe C- en T-serie fietsen. Verder biedt Flyer in zijn nieuwe collectie meer keuzemogelijkheden van accu’s aan, waardoor zelfs voor de meest fanatieke fietsfanaat de gehele rit kan voltooien op één accu.

Next generation

Decennialange expertise, hoogwaardig materiaal, een uiterst zorgvuldige montage en een bijzonder doordachte ergonomie zorgen ervoor dat Flyer zich onderscheidt van de concurrentie. Een van deze hoogwaardige onderdelen is de Panasonic middenmotor. De stille Panasonic Next Generation motoren genereren een trekkracht van 60 Nm. De middenmotor geeft een krachtige, natuurlijke trapondersteuning waardoor het fietsen een waar genot wordt en geen obstakel te groot is.

www.flyer-fietsen.nl

TX-Serie_Award

Meer nieuwsartikelen