Giant Elegance ‘E-Bike van het Jaar 2016’

2 jaar geleden

Elegance-E1_pale_bronzeOp zoek naar een E-bike?

Goed nieuws: Giant heeft een ruim aanbod aan elektrische fietsen. Van recreatief tot sportief en voor elke leeftijd. Bovendien zijn de e-bikes door jarenlange innovatie en technisch pionierswerk van topkwaliteit. Met de fonkelnieuwe Giant Elegance als stralend vlaggenschip. Want dit elektrische paradepaardje is namelijk uitgeroepen tot ‘ E-bike van het Jaar 2016’.

logo EvhJ 2016Giant Elegance ‘E-Bike van het Jaar 2016’

De Giant Elegance E+ 1 Deluxe is door een onafhankelijke vakjury verkozen tot ‘E-bike van het Jaar 2016’. Het deskundige panel roemde het spiksplinternieuwe model om zijn perfecte balans tussen de rijeigenschappen, de volledige afmontage, het zitfcomfort en de stille, maar toch zeer krachtige Yamaha middenmotor.

 

Elegance-E1_spruce-greyDe eervolle titel is een beloning voor Giant’s handelsmerk: het constante en onderscheidende technische pionierswerk. Maar naast de Giant Elegance beschikt de grootste fietsproducent ter wereld over veel meer e-bikes van topkwaliteit. Daarom is er voor elke consument een geschikte fiets te vinden, welk doel je ook hebt. Van jong tot oud en van recreatief tot sportief.

 

Meer nieuwsartikelen