Groot scala aan e-bikes bij Media Markt!

3 jaar geleden

MediaMarktVanaf 4 april verkoopt Media Markt e-bikes in 6 vestigingen. Tevens zijn alle e-bikes vanaf 18 april verkrijgbaar in de webshop.

De juiste e-bike kiezen

Ben je op zoek naar een e-bike die bij jou past? Dan ben je bij Media Markt aan het juiste adres! Wat je smaak ook is, bij Media Markt vind je een geschikte elektronische fiets. De e-bikes zijn verkrijgbaar in diverse soorten, maten, kleuren merken en thema’s:

  • Stad
  • Touring
  • Sport
  • Lifestyle

In de Media Markt e-bike koopgids vind je alle informatie voor het kiezen van een geschikte elektronische fiets. Wil je de fiets liever eerst even uitproberen? Ga dan naar een van de volgende zes winkels voor een proefritje op de fietstrainer: Rotterdam Centrum , Middelburg , Groningen Sontplein , Arnhem , Hoorn , Roermond

728x90_MM_wk16_Ebikes_IAB

Service

Na aanschaf van je e-bike krijg je twee weken de tijd om in de praktijk te bepalen of je de juiste fiets gekozen hebt. In elke winkel met een e-bike assortiment is een e-monteur aanwezig waar je terecht kunt voor afstellen en onderhoudswerk aan je e-bike. Met een speciaal servicepakket helpt een vakkundige pechhulpdienst je ter plekke weer in het zadel op het moment dat je tijdens je rit pech krijgt. Wanneer je kiest voor pechhulp thuis hoef je je e-bike niet zelf weg te brengen naar een monteur want de fiets wordt bij jou thuis gerepareerd.

Bekijk hier meer informatie voor het aanschaffen van een E-bike.

 

Meer nieuwsartikelen