Grote interesse naar e-bikes op het ElektrischeFietsen.com Event Breda 2016

3 jaar geleden

LINK-Fotografie-7028Zaterdag 23 april was het weer erg druk op het testparcours aan de Terheijdenseweg. Ruim duizenden mensen bezochten het ElektrischeFietsen.com Event 2016 wat afgelopen zaterdag plaatsvond in Breda.

Al vroeg druk

Bezoekers uit zowel Nederland als België kwamen waren al vroeg uit de veren om zoveel mogelijk verschillende elektrische modellen goed uit te proberen. Met de stevige aanwezige bries wind konden de modellen uitstekend uitgeprobeerd worden. “Met dit weer kunnen we de verschillende fietsen perfect uitproberen.”, zegt Bredanaar Wim Blok.

LINK-Fotografie-67871500 meter 

Op het testparcours werd de hele dag volop getest. Naast reguliere elektrische fietsen, vliegen ook tandems, bakfietsen, mountainbikes en zelfs een soort steps met lopende band over het 1,5 kilometer lange testparcours. Jong en oud genoten van de unieke ervaring om de heuvel van het parcours met gemak op te rijden.

Veel bezoekers hadden na bezoek van het Event een beter beeld van het grote aanbod. Mocht u het gemist hebben, op zaterdag 21 mei staan alle merken in Oldenzaal. Op deze unieke locatie kunnen alle e-bikes weer uitgeprobeerd worden op een 2,2 km lang testparcours.

 

[gallery_bank type=”images” format=”masonry” title=”true” desc=”false” responsive=”true” display=”all” sort_by=”random” animation_effect=”” album_title=”true” album_id=”4″]

Meer nieuwsartikelen