Klever B25: heerlijk rijdende “scooter” e-bike

3 jaar geleden

indexDe B25 is een comfortabele alleskunner. De combinatie van de krachtige en stille BIACTRON motor met voor- en achtervering, een opvallend laag zwaartepunt, lage instap, en comfortabele zitpositie maakt deze elektrische fiets een genot om te rijden.

Het is even wennen aan het scooter-achtige uiterlijk van deze heerlijke combinatie van comfort en kracht, maar als je er eenmaal op gereden hebt ben je verkocht.

De Klever B25 is eerder door de redactie van ElektrischeFietsen.com uitgebreid onder de loep genomen, lees hier de uitkomsten nog eens rustig terug.

Praktische elektrische fiets

Dindex2e Klever B25, de grote zus van de Klever Q Power, die genomineerd is als E-bike van het Jaar 2016, heeft een diverse gebruikersgroep.

De B25 doet het onder andere goed als praktische en comfortabele oplossing voor woon-werkverkeer. Door zijn fijne rijeigenschappen is het een goede vervanger van de auto of normale fiets.

4

“De beste investering van de laatste 10 jaar”

Bijvoorbeeld, een paar huisartsen maken met veel plezier gebruik van dit model. En ook diverse managers en directeuren zijn heel tevreden over dit alternatief voor hun auto als ze een “kantoor-dag” hebben. Zoals één van hen onlangs tegen ons vertelde: “Samen met mijn motor is dit mijn beste investering van de laatste 10 jaar”.

 

 

Ervaar het zelf tijdens een testrit

3En dat dit model heerlijk is om boodschappen mee te doen of een dagje te toeren wordt duidelijk zodra je er ritje op gereden hebt.

Gun jezelf een testrit/-dag/-weekend bij één van de Klever dealers en laat je overtuigen door de heerlijke rijervaring fiets.

Bekijk hier nog eens rustig alle technische specificaties van de Klever B25.

 

Meer nieuwsartikelen