Klever introduceert nieuwe speed pedelec, model X

3 jaar geleden

Klever Mx_range_white_sideviewobility introduceerde op Eurobike in Duitsland haar nieuwe snelle model de Model X. Deze Speed-pedelec uit Taiwan beschikt over een 600 watt motor en ondersteund tot wel 45 km/h.

Wat opvalt bij deze fiets is het unisex frame. De schuine ruit biedt vele mogelijkheden om de accu van de e-bike netjes te omsluiten. Verder zijn alle kabels en de elektronica volledig weggewerkt in het frame. De Klever X komt uit in januari / februari 2017 in is beschikbaar in twee varianten, de 25 en 45 km/h variant.


S-pedelec met 600 watt motor

x_range_biactronKlever Mobility benadrukt nogmaals dat deze Speed-pedelec “echte” 45 kilometers per uur behaalt. De motor van maar liefst 600W is verwerkt in het achterwiel. Verder laad de accu op door regeneratie, door te remmen laad de accu vanzelf weer een beetje op. De gehele lijn beschikt over hydraulische schijfremmen, een elektronisch slot en elektronisch alarm. Meer hierover leest u verder in dit artikel.

Het stuur van de X modellen is breed en samen met de dikke banden geeft het de fiets een zeer sportieve uitstraling. Er zijn drie verschillende ondersteuningsstanden en een turbo knop. In de serie is er ook de mogelijkheid om individuele bestuurder profielen zich op de Klever app en het Bluetooth-scherm zal zijn.


displayTrend-setting technologie voor stedelijke rijders

De fietsen zijn uitgevoerd met een Bluetooth-LCD-scherm. U kunt hiermee verbinding maken met de Klever Connect app uit de Apple App Store. Een ander interessant kenmerk is de elektronische anti-diefstal functie met alarm geluid en digitale fietscodering, die is standaard op alle modellen van Klever.

Deze codering koppelt elk fiets, elk slot en elke bedieningsconsole aan de eigenaar. Dit gaat door middel van een elektronisch serienummer. In geval van diefstal, kan de rechtmatige eigenaar bij een dealer worden geïdentificeerd.

De Klever X Pedelec (25 km/h) is verkrijgbaar vanaf januari 2017 voor € 3.299. Daarna volgt het snelle model X ​​midden van volgend jaar, die verkrijgbaar is vanaf € 4.899.

Meer nieuwsartikelen