Koninklijke Gazelle maakt elektrisch fietsen voor iedereen interessant

3 jaar geleden

Koninklijke Gazelle komt met een interessant aanbod voor iedereen die wil elektrisch fietsen. Het Gazelle Privé Plan is een volledig pakket dat bestaat uit onder meer een elektrische fiets van Gazelle, verzekering en pechhulpservice van de ANWB, verlengde garantie en een gratis eerste onderhoudsbeurt. 490x330_banner_GPPMet het Gazelle Privé Plan heb je tevens ruimere betalingsmogelijkheden: zo betaal je de pakketsom niet in één keer, maar gedurende vier jaar door een maandelijks vast bedrag van €54,99.

Het pakket bestaat uit een Gazelle Orange C7+ HF met gouden accu. De Orange C7+ HF beschikt over een krachtige voorwielmotor van het bekende merk Panasonic. De motor is zodanig compact vormgegeven, dat de e-bike nauwelijks van een normale fiets valt te onderscheiden. De zadel- en voorvork vering geven extra comfort tijdens dagelijkse ritjes en lange tochten en door de rotatiesensor krijg je maximale ondersteuning bij minimale inspanning. Daarnaast heeft de Orange C7+ HF een bijzonder laag geluidsniveau.

Hoe werkt het?

300x250_banner_GPPMet het Gazelle Privé Plan wordt je direct eigenaar van de e-bike. Gedurende vier jaar betaal je €54,99 per maand en krijg je in ruil daarvoor niet alleen de elektrische fiets, maar ook allerlei extra’s. Zo wordt de fiets vier jaar lang via de ANWB verzekerd tegen diefstal en beschadiging. Dit betekent dat bij diefstal of total loss-verklaring een nieuw model wordt aangeboden.

Met het Gazelle Privé Plan maak je bovendien aanspraak op pechhulp van de ANWB en een verlenging van de garantie op de elektrische onderdelen met twee jaar tot in totaal vier jaar. De eerste servicebeurt is inbegrepen.

Meer informatie over het Gazelle Privé Plan op: www.gazelle.nl/priveplan

Meer nieuwsartikelen