Lofzang voor prijswinnende e-bikes uit Flyers T-serie

2 jaar geleden

flyer-t5-1BEVERWIJK – Fietsers vallen als een blok voor e-bikes uit de T-serie van Flyer. Dat blijkt uit reacties van gebruikers zelf en resultaten van verscheidene tests in het land. Het gevestigde fietsenmerk haalt hoge cijfers in de laatste tests van de Consumentenbond en ElektrischeFietsen.com.

Bij de Consumentenbond komt de Flyer T8-serie als beste uit de e-biketest 2016. Met name de automatische ondersteuningsstand, de sterke ondersteuning onder alle omstandigheden en de goede rijstabiliteit maken volgens de bond van deze e-bike een absolute winnaar. De experts van ElektrischeFietsen.com zijn bij de Flyer T5.1 vooral gecharmeerd van de nette afwerking van het frame, de goede hydraulische velgremmen en het heldere, grote display. De handige USB-aansluiting in de computer ziet men als een pluspunt. Overall score: 9,0.

Rolls Royce onder de E-Bikes
“Tevreden fietsers. Dát is waarvoor we het dag in dag uit allemaal doen. Eén van onze klanten noemt de Flyer T8-serie in een review bij de Consumentenbond ‘de Rolls Royce onder de E-Bikes’. Een mooier compliment kunnen we ons niet wensen. Ook de cijfers van de laatste tests bewijzen dat onze T-serie top is”, zegt Laura Mooij, marketingmanager van Flyer. “Er is bij de ontwikkeling van de E-Bikes uit de Tserie gezocht naar een balans tussen comfort, veiligheid, elegantie en kracht. De modellen lenen zich voor veelzijdig gebruik: korte ritten, langere tochten en bergachtig terrein.”

Test de T-serie onbeperkt
Mensen die ook willen kennismaken met E-Bikes uit de T-serie van Flyer, krijgen daartoe de komende maand volop kans. In Den Bosch (zaterdag 4 juni) en Zandvoort (zondag 19 juni) zijn er testdagen van ElektrischeFietsen.com en Elektrischefiets-testdag.nl. Bezoekers kunnen de E-Bikes gratis en onbeperkt proberen. “Het is en blijft belangrijk om een elektrische fiets vóór aanschaf te voelen en te testen. Dat kan tijdens de Opstapdagen. Ook worden hier alle vragen beantwoord”, zegt Laura. Ga voor meer informatie naar de website van Elektrischefietsen.com Opstapdag.

Flyer is aanwezig op de volgende opstapdagen
4 juni    Elektrischefiets-testdag.nl te Den Bosch
19 juni  Elektrischefietsen.com Opstapdag te Zandvoort

Meer nieuwsartikelen