Nieuw de Stromer ST1 s

3 jaar geleden

Nieuw uit de stal van STROMER: de ST1 s. De nieuwe high speed e-bike variant op de Stromer ST1. Bekijk de ST1 s bij QicQ en word direct verliefd. Wij vinden de Lamborghini groene kleur in het echt nog veel mooier dan op de foto. Wat de ST1 s zo bijzonder maakt, is de vernieuwde Schlumpf technologie waarbij je met de hiel kan schakelen. Dit schakelt nog intuïtiever voor een grotere actieradius. De Continental Topcontact II banden zorgen dat je lekvrij rijdt met een lage rolweerstand.

stromer-stromer-st1-s

Speed Pedelec

De echte speed pedelec liefhebber weet QicQ, dé Stromer Concept store in Amsterdam inmiddels wel te vinden (Pazzanistraat 41 – 1014 DB) Bij QicQ kun je elke dag proefritten maken op de Stromer ST1 of ST2 en natuurlijk ook op de nieuwe ST1 s. Op de 1e en 3e zondag van de maand is QicQ ook open, gelijktijdig met de leuke foodmarkets in het Westerpark.

Ondernemers opgelet!

De Stromer is voor ZZP-ers en ondernemers een interessante milieuvriendelijke investering dankzij de Mia en Vamil regeling. Informeer bij QicQ naar de mogelijkheden.

De ST1 s is bij QicQ op voorraad. Een Stromer kopen bij de concept store betekent ook altijd een vervangende Stromer bij onderhoud of reparatie. And last but not least een haal & brengservice door heel Nederland.

Liever Leasen? QicQ heeft hele scherpe leasetarieven, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

stromer-stromer-st1-s (1)

Meer nieuwsartikelen