Nieuwe Gazelle Orange C8 HMS schakelt automatisch

Koninklijke Gazelle biedt e-bikers voortaan een nog grotere keuze in ondersteuning. Fietsen uit de nieuwste Orange-collectie zijn er namelijk niet alleen met Bosch, Impuls en Panasonic, maar nu ook met Shimano Steps. Het is de C8 HMS die als eerste Orange fiets over Shimano Steps beschikt. De speciale naaf (Nexus Di2) maakt het mogelijk om elektronisch en automatisch te schakelen.

03_OrangeC8HMSgraphitebluematdeserttitaniumgreymat_101-1_fpsvs04_OrangeC8HMSgraphitebluematdeserttitaniumgreymat_101-1_mpsvs

Shimano Steps meet de snelheid, kracht en trapfrequentie en geeft automatisch een signaal af als blijkt dat de fietser te zwaar of te licht rijdt. De aandrijfunit vermindert voor even de kettingspanning, zodat de naaf gemakkelijk naar een andere versnelling kan gaan. Het resultaat: zeer soepel rijgedrag en vooral zorgeloos rijplezier, omdat de fietser niet meer hoeft na te denken of hij al dan niet in de juiste versnelling rijdt. Dit systeem is met name ideaal voor mensen die het niet gewend zijn om te schakelen, bijvoorbeeld bij een verkeerslicht of plotselinge stop.

Stabiel en comfortabel

Het is de C8 HMS uit de fonkelnieuwe Orange-collectie die is uitgerust met Shimano Steps. De middenmotor is keurig in de fiets geïntegreerd voor een strak uiterlijk. Er zijn twee accupakketten: 418 en 500 wattuur. Net als alle modellen uit de Orange-collectie heeft de C8 HMS een stabiel en vooral comfortabel frame. De fiets beschikt over een geïntegreerde, lichtgewicht voorvork die veert. De C8 HMS is verkrijgbaar voor €2949 inclusief gouden accu.

Nieuwe Gazelle Orange C8 HMS schakelt automatisch was last modified: september 8th, 2016 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Comments

 1. Maria Hanegraaf
  Maria Hanegraaf 7 september, 2016, 09:36

  zijn er ook dubbele e-bike,s voor gehandicapten
  Mijn vriendin kan na een herseninfarct haar linkse arm niet gebruiken, dus haar man moet mee fietsen, nu zijn er al wel e-bike die je kan huren, of je kan ze kopen voor €9000 ..en dan kan je nog maar 30km fietsen en je moet ze dan alweer opladen….
  De prijs alleen al strookt mij totaal niet, Ook al zet je 2 prachtige gazelle e-bike naast elkaar van plm € 2600
  dan nog kom je er totaal niet , Hun zouden graag zo,n e-bike willen kopen, maar ja €9000 is wel heel erg veel!!!! En dan maar niet over de kilometers te praten,, zijn er nou helemaal geen mannen of vrouwen die zo,n fiets kunnen ontwikkelen voor gehandicapten en dan ook nog eens betaalbaar???????????

  Reply this comment
  • Peter.J.J.M. de Haan
   Peter.J.J.M. de Haan 7 september, 2016, 10:21

   Mevrouw, ik heb voor u een Huka 3 wiel fiets slechts 103 km gereden. Het is de City 24 met ondersteuning en heel veel luxe. Wel moet ik u zeggen dat het wel oefenen moet worden om de fiets te besturen, maar er is een schema van de Fietsen Bond bij.

   Reply this comment
  • Geert Guchelaar
   Geert Guchelaar 7 september, 2016, 10:25

   Volgens mij levert Ellerie in Elim driewielers….

   Reply this comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*


Categoriën: Algemeen nieuwsOntvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

 • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
 • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
 • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook