Optima Cycles neemt Dutch ID over

2 jaar geleden

optima-manufacturingOptima Cycles uit Beverwijk neemt per direct het merk Dutch ID over van Amazing Wheels.

Dutch ID zijn hoogwaardige E-Bikes in het middensegment, die reeds meerdere consumententesten gewonnen hebben op basis van de hoogwaardige kwaliteit van de fietsen.

Optima zal naast de merkrechten en de huidige product portofolio ook de verkoop, marketing, distribute en garantie- / service afhandeling voor de reeds geproduceerde fietsen overnemen van Amazing Wheels. Optima Cycles was reeds jarenlang de assemblage en productie partner van Dutch ID.

cofHerdefiniƫring van de marktstrategie van beide bedrijven heeft geleid tot de overname van Dutch ID door Optima Cycles. Bijkomend voordeel van de overname is dat de keten aanzienlijk wordt verkort, waardoor wij de vakhandel en consument beter van dienst te kunnen zijn.

De komende tijd zullen de accountmanagers van Optima Cycles actief de huidige dealers benaderen om de transitie ingang te zetten.

Wij denken dat, door de overname van Dutch ID door Optima Cycles, de toekomst van het merk goed gewaarborgd is.

Dutch ID, zorgeloos rijplezier

Dutch ID maakt kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen welke zich onderscheiden door het design en het gebruik van toponderdelen. Dutch ID ontwikkelt en bouwt al haar fietsen in Nederland vanuit de overtuiging dat een Dutch ID fiets mooi en oerdegelijk moet zijn en tevens de beste rijeigenschappen moet bieden. Dagelijks wordt door gepassioneerde specialisten gewerkt aan het ontwerp, de assemblage en de distributie van de fietsen. Dutch ID levert alle fietsen uitsluitend via kwalitatief hoogwaardige dealers in Nederland en Belgiƫ. Dealers welke zijn getraind om de beste service te kunnen bieden aan uw fiets. Hierdoor kunt u vertrouwen op zorgeloos rijplezier.

Meer nieuwsartikelen