Plan je route met de ANWB knooppuntenplanner

4 jaar geleden

De zomer staat weer voor de deur! Het zonnetje laat zich meer en meer zien en de (elektrische) fietsen staan te popelen om weer uit het vet gehaald te worden. Tijd om eropuit te gaan op de fiets! Maar waar? Toch maar het vertrouwde rondje of met de kaart aan de slag? Of op internet een leuke fietsroute zoeken? En wat is er dan onderweg allemaal te zien en te doen?

knooppunten-hip

Bij de ANWB kun je sinds kort zelf overal je ideale fietsroute maken! Met de ANWB Fietsknooppuntenplanner stel je je eigen fietstocht samen aan de hand van het welbekende knooppuntennetwerk. Je ‘knoopt’ zelf de punten aan elkaar en ziet meteen wat leuke paden zijn en wat de afstand is. De gemaakte route kan ook zodanig worden afgedrukt dat hij past in de Bikepointer op je fiets, wel zo handig.

De knooppuntenplanner is op alle mobiele devices te gebruiken, of je nu op de camping zit met je tablet of op een terrasje met je smartphone.

ANWB Gastvrij
Ook vind je overal ‘ANWB Gastvrij’-punten op de kaart, die je meteen kunt toevoegen aan je route. Dit zijn plekken waar je als fietser extra welkom bent. Rust er even uit met een lekkere kop koffie en een stukje appeltaart. Ondertussen laad je je e-bike op, als het nodig is plak je er je band en word je overvallen door een bui dan mag je er altijd schuilen.

Etappe 1
De komende maanden gaat de ANWB de knooppuntplanner nog verder verfraaien. Zo kan je over een tijdje de route bewaren, delen en beoordelen!

  Direct naar de knooppuntenplanner

Meer nieuwsartikelen