Probeer Shimano STEPS op de Fiets en Wandelbeurs 2016

3 jaar geleden

Fietsen in de stad was nog nooit zo makkelijk. Met één volle accu dagenlang door de stad crossen. Als je haast hebt om op tijd bij je vrienden te komen, geeft SHIMANO STEPS je bij tegenwind net dat beetje extra kracht. Je fietst naar je werk en gaat zonder enige moeite alle files voorbij. Waar je ook naar toe gaat, met SHIMANO STEPS kom je fris aan.

Zelf eens een elektrische fiets met SHIMANO STEPS ervaren? Kom dan 20 of 21 februari naar de Jaarbeurs Utrecht of een week later zaterdag 27 en zondag 28 februari in Antwerp Expo. Lees snel verder.

1454327516176

Het intelligente, stille en gebruiksvriendelijke e-bike systeem

steps-shimanoEen systeem met componenten die passen bij wat je nodig hebt, betrouwbaar zijn en ultieme prestaties leveren. Dát is de kern. Met SHIMANO STEPS verleg je je grenzen en je krijgt er nog energie van ook.

Of je nu langs de files laveert onderweg naar school of werk, of je een dagtochtje maakt of boodschappen doet, SHIMANO STEPS zorgt dat je fris en relaxt aankomt.

 

 

Shimano STEPS zelf testen

Trek RIDE+ elektrische fiets. LM600+ met Shimano STEPS ondersteuning en DI2.Op de E-bike Xperience in Utrecht biedt drie verschillende testparcoursen. Een parcours van bijna een kilometer lang voor citybikes en commuters geïnspireerd op het Nederlandse verkeerssituaties aangevuld met hoogteverschillen. Het tweede parcours is ideaal om de snelste e-bikes, de zogenaamde speed-pedelecs, tot hun maximum snelheid te versnellen. Op de 1200 vierkante meter van het e-mountainbike parcours kan je de veelzijdigheid van trap-ondersteunde terreinfietsen uitproberen. Ook in België is een ideaal testparcours aanwezig, test hier alle modellen met een SHIMANO STEPS systeem.

E-bike Xperience & Fiets en Wandelbeurs Nederland

Het evenement in Jaarbeurs vindt gelijktijdig plaats met de populaire Fiets en Wandelbeurs, die circa 20.000 fiets- en wandelliefhebbers trekt. Alle bezoekers van deze beurs krijgen gratis toegang tot e-bike Xperience en andersom. E-bike Xperience onderscheidt zich wel duidelijk van de Fiets en Wandelbeurs door een geheel eigen uitstraling en het aantrekken van een ander publiek. De Fiets en Wandelbeurs zal plaatsvinden op zaterdag 20 en zondag 21 februari 2016 in de Jaarbeurs Utrecht.

Meer info: www.fietsenwandelbeurs.nl

5189310

Fiets en Wandelbeurs Vlaanderen

Komt u uit België? Hier zijn ook diverse SHIMANO STEPS modellen uit te proberen op een ideaal testparcours. Een scherpe bocht in de binnenbaan, vaart maken in de buitenbaan, ruimte is er zat op een groot indoorfietsparcours. De Fiets en Wandelbeurs vindt plaats op zaterdag 27 en zondag 28 februari in Antwerp Expo, Antwerpen.

Meer info: www.fietsenwandelbeursvlaanderen.be

fwbeurs2

ElektrischeFietsen.com Events 2016

LINK-Fotografie-6828Niet in staat om naar één van bovenstaande beurzen te gaan? In april 2016 starten de eerste ElektrischeFietsen.com Events. Hier kunt u alle SHIMANO STEPS modellen uitproberen op de grootste testparcours van de Benelux. Zoek alvast een ideale e-bike via de eenvoudige keuzehulp.

 

Meer nieuwsartikelen