Ruim 3000 testritten in Amersfoort

3 jaar geleden

LINK-Fotografie-3387.jpgHet ElektrischeFietsen.com Event 2016 is dit jaar gestart in Amersfoort met weer groot geïnteresseerd publiek in alle aanwezige merken en modellen. Bezoekers konden afgelopen zaterdag alle modellen uitproberen op een groot 1,5 km lang testparcours.

Het voor de 13e keer georganiseerde ElektrischeFietsen.com Event is het evenement bij uitstek om alles te weten te komen over de elektrische fiets. De dag stond bol van informatie, workshops, tips en aankoopadvies over de elektrische fiets. Modellen van €500,- tot wel €6999 ,- waren aanwezig om uitgeprobeerd te worden.

Honderden proefritten

Naast het inwinnen van informatie over de elektrische fiets konden er ook dit jaar weer vollop proefritten worden gemaakt op alle aanwezige modellen. De fietsen met voor-, achter- en middenmotoren konden op alle punten uitstekend worden uitgetest onder alle weersomstandigheden.

Groot testparcours

Het 1,5 kilometer lange parcours met zowel vlakke als steile gedeeltes was ideaal om de fietsen op alle punten goed te testen. Veel bezoekers hadden na bezoek aan deze dag een beter beeld gekregen van het aanbod. Een groot aantal mensen had na het maken van een aantal testritten al een specifiek merk/model op het oog voor aanschaf hiervan.

Gemist? Geen nood!

Heeft u dit gemist? Kom dan naar één van de volgende edities op zaterdag 23 april in Breda, zaterdag 21 mei in Oldenzaal of zondag 19 juni in Zandvoort. Bekijk hier alle informatie!

 

Meer nieuwsartikelen