Sparta is de overall winnaar in de categorie e-bikes

2 jaar geleden

Bij de keuze voor een elektrische fiets kun je kiezen voor een voorwielmotor, middenmotor of achterwielmotor. In alle drie de categorieën mag Sparta zich nu testwinnaar noemen. Dus voor welke motorpositie je ook kiest, Sparta heeft de beste e-bike. Benieuwd welke e-bike het best bij jou past? Doe de elektrische fietsenkiezer!

DOE DE ELEKTRISCHE FIETSKIEZER

motoren

Sparta F8e verkozen tot ‘Beste Koop’ consumentenbond

Ff8eDe consumentenbond heeft binnen de e-bike test verschillende e-bikes getoetst, waarbij de Sparta F8e is verkozen tot ‘Beste Koop’. Zoek je een elektrische fiets voor het alledaagse gebruik met een onderhoudsvrije kettingkast? Dan is de Sparta F8e voor jou de beste keuze! Met de stille voorwielmotor en de accu-keuze is deze fiets uitermate geschikt voor zowel korte ritten als lange recreatieve tourtochten.

Bekijk de Sparta F8e online of boek vrijblijvend een testrit bij één van de 601 E-bike Testcenters in je buurt, Sparta E-bike Testcenter XL te Apeldoorn of gratis aan huis!

BEKIJK DE F8EBOEK EEN TESTRIT     

 


Sparta M8i Ltd Connected bekroond met Fiets Innovatie Award

mailing-afbeelding_M8i_kleinWil je meer kracht of fiets je af en toe ook een recreatieve rit maar wil je toch een hoog rijcomfort? Dan is de Sparta M8i of M10i, elektrische fietsen met de nieuwe generatie middenmotor, de beste keus voor jou!

De M8i Ltd Connected is bekroond met de Fiets Innovatie Award. Het succes zit in de ION® middenmotor die de aandrijving niet alleen relatief stil, maar ook bijzonder comfortabel maakt.

BEKIJK DE NIEUWE GENERATIE MIDDENMOTORBEKIJK DE M8I LTD CONNECTED

 

 


Sparta R20i Testwinnaar ElektrischeFietsen.com

r20iHet grootste E-bike consumentenforum van Nederland is er duidelijk over. Zoek je een elektrische fiets waarmee je comfortabel kunt recreëren, dan is de Sparta R20i de beste keuze. De comfortabele ION® aandrijving is ook nog eens bijzonder stil. Met de achterwielmotor beschikt de R20i over de meest directe aandrijving wat je onherroepelijk voelt!

Bekijk de Sparta R20i online of boek vrijblijvend een testrit bij één van de 601 E-bike Testcenters in je buurt, Sparta E-bike Testcenter XL te Apeldoorn of gratis aan huis!

BEKIJK DE R20IBOEK EEN TESTRIT

Meer nieuwsartikelen