Advertorial: Unieke korting op Stromer

2 jaar geleden

Deze actie is verlopen

’s Ochtends de spits vermijden, maar toch op werk kunnen aankomen zonder zweetvlekken onder de oksels? Stromer maakt dit voor je mogelijk. De Zwitserse fabrikant is uitgegroeid tot dé autoriteit op het gebied van premium E-bikes en met name de speed pedelec.

High-end producten
Wereldwijd veroveren de innovatieve tweewielers van Stromer een plek in het hart van forenzen. De speed pedelecs van Stromer zijn door het strakke design in combinatie met uiterst krachtige en stabiele rijeigenschappen een bijzonder interessant alternatief voor de auto of het openbaar vervoer. Met als resultaat dat deze E-bike niet alleen onder oudere doelgroepen populair is; ook onder jongere doelgroepen wint de elektrische fiets terrein.

Tijdelijk uniek afgeprijsd
Nooit eerder werden de producten van Stromer afgeprijsd aangeboden op de Nederlandse markt. Daar komt dit najaar een verandering in. Per 1 november 2017 profiteer je bij Fietsenwinkel.nl van een waanzinnige en exclusieve “winter special” korting tot wel 20% op je aankoop. Shocking!

Ervaar zelf

Ben je al volledig overtuigd, maar wil je de kracht van Stromer toch nog zelf ervaren? Geen enkel probleem!  Het volledige assortiment van deze hoogwaardige e-bikes zijn te testen in diverse fysieke winkels van Fietsenwinkel.nl bij jou in de buurt. Speciaal door Stromer opgeleide werknemers zullen je bijstaan, door middel van een gepaste begeleiding tijdens verkoop en aftersales. Uiteraard neem je je nieuwe speed E-bike hier voor dezelfde korting mee!

Bekijk hier de volledige collectie Stromer E-bikes.

Meer nieuwsartikelen