Cortina E-U1

2 jaar geleden

Totaalscore

8.0

Uit een score van 1 tot 10

Beoordelingen

Wegligging
Comfort
Design
Prijs/kwaliteit
Overallscore

Overzicht

Pluspunten:

+ Hippe fiets voor het oog.
+ Krachtige voorwielmotor.
+ Stevige fiets.
+ Voordelig voor jongeren.

Minpunten:

- Geen zadel- en voorvering.

Eindconclusie:

Een hippe fiets voor zowel jongeren, heren en dames. Beschikt over een krachtige voorwielmotor waarmee je iedere rit zonder moeite op je bestemming aankomt.

Vandaag testten we de jongste aanwinst in het Cortina e-bike assortiment uit, de Cortina E-U1. De elektrische fiets voor schoolgaande jongeren. Zeg maar dag tegen je buskaart of oude fiets!

De Cortina E-U1 is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren. De fiets beschikt over een krachtige voorwielmotor. Verder is de fiets uitgerust met een hufterproof computer. Via de computer kan je de motor in 5 verschillende ondersteuningsstaden schakelen. Daarnaast beschikt de E-U1 over drie normale versnellingen.

Accu

U heeft de keuze uit twee verschillende accu’s. De actieradius is met de standaard accu tot maximaal 140 km. Dit is afhankelijk van externe factoren zoals weersomstandigheden en gewicht van de fietser. Gewoon perfect voor ritten naar school of werk. De oplader laadt de accu op in 5 tot 7 uur. De accu is er eenvoudig uit te halen om bijvoorbeeld binnen op te laden.

Accessoires

Verder zijn er voor dit model diverse accessoires verkrijgbaar zoals een handige fietstas om je spullen in op te bergen tijdens een fietsrit. De verlichting is ook gemakkelijk via de computer aan en uit te schakelen. De bekabeling is verder ook allemaal netjes weggewerkt.

Meer specificaties Cortina E-U1:

Versnellingen:
Shimano Nexus 3-speed

Remmen:
Rollerbrake voor en achter

Verlichting voor:
Union LED Klassiek 20 lux powered by e-bike system

Verlichting achter:
Union 4370 powered by e-bike system

Gewicht:
23 kg

E-bike systeem:
Bafang 43v CAN-bus

Accu uitneembaar:
Ja

Interesse in deze fiets?. U vindt hem hier.

Meer nieuwsartikelen