De Volta e-bike: licht, compact & slim!

 

De technologieën op het gebied van e-bikes gaan razendsnel. Naast dat e-bikes vooral praktisch zijn zien wij ook graag dat ze er ‘mooi’ uitzien. De lichte, compacte en slimme Volta e-bike is daarvoor een uitkomst!

De Volta e-bike?

De Volta is in het zwart en wit verkrijgbaar en kun je uit een riem- of kettingaandrijving kiezen. De e-bike heeft aan de voorkant een ‘modern’ fietsmandje. Aan de voor- en achterkant zit de verlichting. De verlichting gaat automatisch aan wanneer het donker wordt. Er is ook een automatisch remlichtsysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat als je remt het licht feller wordt, waardoor je beter zichtbaar bent.

Als de fiets volledig is opgeladen (dit duurt twee uur) dan heeft deze een actieradius van 64 kilometer. De maximale snelheid is 32 kilometer per uur. De elektrische motor heeft vier standen. De ‘Power’-stand zorgt ervoor dat u zo snel mogelijk van A naar B gaat. De Eco-stand is een energiezuinige stand waarmee u een afstand van 64 kilometer haalt voordat u de elektrische fiets moet opladen. Dan heeft u natuurlijk nog de ‘fiets’ stand, daarmee fietst u op eigen kracht.

De Volta e-bike weegt maar 15,8 kilogram wat maar liefst 10 kilo lichter is dan de gemiddelde e-bike!

De Volta e-bike kwijt of gejat? Geen probleem!

De e-bike heeft een ingebouwde GPS-tracker. Hierdoor kun je de fiets met de Volta-app altijd terugvinden. Handig voor als je niet weet waar de fiets staat of als de fiets is gestolen. Omdat de GPS-tracker ingebouwd zit, wordt het moeilijk om ‘m te vernielen. De app stuurt telefoonnotificaties als iemand aan het knoeien is met je fiets.

Naast dat je altijd op de hoogte bent van waar je fiets is, heeft de app meer functies. Zo kan je op een kaart de afgelegde tijd en afstand zien. Ook houdt de app andere details bij zoals de verbande calorieën tijdens het fietsen.

Meer informatie over de Volta e-bike vindt u hier.

Bron: Want, Volta

Lees ook: De aanschaf van een tweedehands e-bike. Waar moet u op letten?

De Volta e-bike: licht, compact & slim! was last modified: december 12th, 2017 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*

Ontvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook