E-bike van het jaar verkiezing 2017

Afgelopen maandag heeft de RAI Vereniging de winnaars van de verkiezingen Fiets van het Jaar 2017, E-bike van het Jaar 2017 en Speed e-bike (speed pedelec) van het Jaar 2017 bekendgemaakt. De Fiets van het Jaar 2017 werd de Sensa Superlite Disc, de Giant Prime E+2 is E-bike van het Jaar en de Trek Super Commuter+ 8S is de Speed pedelec van het Jaar.

De verkiezingen werden dit jaar voor de derde keer georganiseerd door de RAI- vereniging die de belangen van 700 fabrikanten en importeurs van o.a. (elektrische)fietsen behartigt. De verkiezing maakt deel uit van de Fiets Awards en wordt door de RAI-vereniging georganiseerd om de fietsindustrie aan te sporen tot productvernieuwing.

E-bike van het Jaar

Jury over de Giant Prime E+2: “Een erg mooie fiets, eigentijds ontwerp, aandacht voor veiligheid en perfecte rijeigenschappen. De Giant Prime E+2 heeft een krachtige motor waarbij de ondersteuning natuurlijk aanvoelt. Bijzonder is de verlichting die geïntegreerd is in het frame en het dagrijlicht. Deze Prime is afgemonteerd met een sportief aluminium frame en de bijbehorende sportieve zithouding.”

Speed pedelec van het Jaar

TREK Super Commuter+ 8S, de jury zegt hierover: “Het frame is stijf. Dit zorgt voor een stabiele wegligging, wat voor snelheden van een speed pedelec gewenst is. Dit wordt bewerkstelligd door een slimme geometrie te combineren met optimale materiaal en onderdelen keuzes. Zoals de carbon voorvork, en de 27.5” wielen met dikke banden.”

E-bike van het jaar verkiezing 2017 was last modified: april 14th, 2017 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Comments

  1. Vrancken Els
    Vrancken Els 10 mei, 2017, 22:28

    Heb deze fiets besteld in november 2016, geleverd in april 2017. Het is een super bike, een genot om mee te fietsen, gebruik hem om werken te gaan. SUPER !!!! 😃

    Reply this comment

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*


Categoriën: Algemeen nieuwsOntvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook