E-bike Xperience 2017: test zelf welke e-bike het beste bij jou past!

2 jaar geleden

140A5980Ben jij op zoek naar een e-mountainbike, een speed pedelec of hou je het toch liever bij een normale e-bike die geschikt is voor bijvoorbeeld woon-werk verkeer? Dan ben je bij E-bike Xperience aan het juiste adres.

Testen onder alle omstandigheden

Op 11 en 12 februari vind je bij E-bike Xperience in de Jaarbeurs in Utrecht antwoord op al je vragen rondom de aanschaf van een e-bike. Voor alle type e-bikes is er een speciaal indoor testparcours aangelegd, powered by Bosch. Zo kan jij je fiets testen onder alle omstandigheden! Op het parcours vind je bijvoorbeeld een helling, een schelpen- en zandpad en voor de razendsnelle high speed e-bikes (speed pedelecs)
is er een aparte strook waarbij over de gehele hallengte snelheden tot
max 45 km/h bereikt worden.

140A6168Experts

Meerdere onafhankelijke experts beantwoorden de moeilijkste vragen en geven informatie over accu’s, motoren en actieradius. En vergeet het aanbod aan accessoires, leasing en verzekering niet. Eén ding is zeker, na een bezoek aan dit event staat niks de aanschaf voor een e-bike je meer in de weg!

Een ticket voor de E-bike Xperience geeft ook gratis toegang tot Fiets en Wandelbeurs, dat gelijktijdig plaatsvindt in Jaarbeurs. Dit event is het meest complete event van Europa voor fietsers en wandelaars.

Ga voor meer info en tickets naar ebikexperience.nl

Meer nieuwsartikelen