E-bikez 4 jaar op rij winnaar

12 maanden geleden

E-bikez heeft de beste garantievoorwaarden van Nederland.

Maak kennis met E-bikez: een elektrisch fietsmerk opgericht door de twee jonge ondernemers Sander en Henk uit Utrecht. Met veel enthousiasme maken zij sterke en betaalbare elektrische fietsen voor Nederlandse en Belgische consumenten. Je koopt je elektrische fiets rechtstreeks bij E-bikez, zonder dealerkanaal. Dit scheelt enorm in de aanschafwaarde, terwijl het service- en garantieniveau van E-bikez ver boven de standaard ligt.

7 van de 11 zijn testwinnaars

Dit jaar zijn de ‘NeXt’ en de ‘Spark evo’ van E-bikez als beste getest in de jaarlijkse e-bike test van  elektrischefietsen.com. E-bikez doet hier al jaren aan mee: 7 van hun 11 geteste elektrische fietsen werden reeds testwinaars! Een resultaat om trots op te zijn. In 2015 werd ‘Spark ONE’ van E-bikez tevens winnaar van de Nationale Fietstest van de fietsersbond, in samenwerking met de Telegraaf.

Beste garantie van Nederland

In 2016 berichtte de Telegraaf en Radar dat het erg slecht gesteld was met de garantie van elektrische fietsen in Nederland. Zo bleek uit het onderzoek van Certimark. Het garantiekeurmerk stelde een top tien samen van de merken met de beste garantievoorwaarden, E-bikez stond ook hierin op de 1e plaats. Lees hier meer over dit onderzoek.

Klantervaringen

De ervaringen van klanten zijn voor E-bikez erg belangrijk: zo kunnen zij continu hun producten verbeteren en deze aanpassen aan de wensen van de klant. De service en kwaliteit blijft klanten niet onopgemerkt: gemiddeld beoordelen klanten E-bikez met 9,3. Deze reviews zijn uiteraard geplaatst via een onafhankelijke partij: de Feedback Company’.

Oordeel zelf!

Testen = het zelf ervaren. Is een elektrische fiets van E-bikez iets voor jou? Je kunt de fietsen zelf (zonder verplichtingen) thuis uitproberen of het testcenter in Utrecht bezoeken. Meer informatie of gelijk een afspraak maken doe je op e-bikez.nl

Meer nieuwsartikelen