Eerste ElektrischeFietsen.com Events groot succes!

2 jaar geleden

De eerste ElektrischeFietsen.com Events 2017 in België en Nederland hebben weer duizenden bezoekers getrokken. Diverse elektrische fietsen werden uitvoerig uitgeprobeerd op het circuit van Zolder en in de natuurlijke omgeving van Oldenzaal. Met een e-bike langs start/finish van het circuit was voor velen een mooie en unieke ervaring. Bezoekers konden meer dan 20 merken uitgebreid uitproberen.

Het voor de 15e keer georganiseerde ElektrischeFietsen.com Event is het evenement bij uitstek om alles te weten te komen over de elektrische fiets. De dag stond bol van informatie, workshops, tips en aankoopadvies over de elektrische fiets. Modellen van €500,- tot wel €6000 ,- waren aanwezig om getest te worden.

Bezoekers kwamen uit alle uithoeken van het land om de diverse merken uit te testen. “Dit is een geweldige ervaring, alle merken aanwezig op één dag. Hier kan ik alle modellen goed met elkaar vergelijken” vertelde een enthousiaste bezoeker.

Heeft u dit evenement gemist? Geen nood er zijn nog meer dagen waarop alle merken bij elkaar komen om gratis uitvoerig uitgeprobeerd te kunnen worden. Bekijk de data voor de aankomende ElektrischeFietsen.com Events 2017.

Meer nieuwsartikelen