‘Fiets van de toekomst’ wint prestigieuze designprijs

1920_gazelle-no.1-blue-lowErkenning voor de concept Gazelle N°1. De fabrikant heeft daarmee een gouden iF Design Award gewonnen. Deze prijs geldt wereldwijd al tientallen jaren als belangrijke onderscheiding op designgebied.

“Wij zijn ongelooflijk trots op deze prijs. De iF Design Award is één van de meest prestigieuze prijzen die we in de wacht kunnen slepen. De gouden beloning van de internationale designbranche is voor ons de bevestiging dat we met de vernieuwende en vooruitstrevende filosofie achter de N°1 de toekomst van de fiets in handen hebben”, zegt CEO Huub Lamers van Koninklijke Gazelle.

Connected e-bike
De N°1 is de connected e-bike van Gazelle die zich onderscheidt van wat er al op de markt is. Ze combineert functionaliteit met Italiaans design van Giugiaro. Veel componenten, zoals het frame, de wielen en het zadel, zijn van carbon. De fiets is gekoppeld aan de smartphone en biedt een groot aantal functies, zoals routeplanning en navigatie. Met het lage zwaartepunt is de N°1 veilig.

800_gazelle-no.1-white-low

Duizenden inzendingen
De iF Design Award is internationaal een prestigieuze designprijs. Voor dit jaar waren er ruim 5.500 inzendingen uit 59 verschillende landen. De 58 juryleden namen drie dagen de tijd om deze te beoordelen en bekroonden uiteindelijk 75 inzendingen met een gouden award. Op vrijdag 10 maart krijgt Gazelle de gouden iF Award uitgereikt in het Zuid-Duitse München.

‘Fiets van de toekomst’ wint prestigieuze designprijs was last modified: februari 2nd, 2017 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*


Categoriën: Algemeen nieuws, UitgelichtOntvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook