Hausmesse Hartje traditioneel succesvol

2 jaar geleden

IMG_4623 Afgelopen weekend vond in het Duitse Hoya opnieuw de Hermann Hartje KG Hausmesse plaats. Het is een vaste traditie dat de Duitse grossier in januari het magazijn deels verbouwt om plaats te maken voor de grote huisshow, waar ieder jaar ook weer Nederlandse ondernemers een bezoek aan brengen.

“Het is voor ons altijd een mooie aanleiding om Nederlandse ondernemers te laten zien, welke organisatie achter Hartje Benelux staat. Daarom roepen we onze dealers altijd op om te komen kijken en er een weekendje Duitsland van te maken,” zegt sales manager Jurgen Kruitbosch. “We geven altijd een rondleiding door de kantoren, magazijnen, lakkerij en de assemblagelijnen van onze fietsen. Dat geeft de dealers een goed beeld waar Hartje voor staat en deze ervaring kunnen ze ook weer gebruiken bij de verkoopgesprekken van onze merken.”IMG_4554

Complete collecties

Op de huisshow werden de complete collecties van de eigen merken Victoria, Conway, i:SY, Excelsior en Hartje Manufaktur getoond, evenals de vouwfietsen Tern, die Hartje exclusief verkoopt en  distribueert. De bezoekers konden proefritten maken en er waren volop beurs- en opruimingsaanbiedingen, die scherp geprijsd waren.

De vakbeurs vond plaats van vrijdag 27 t/m zondag 29 januari en was weer een druk bezocht evenement. Dat hebben ook de toeleveranciers ervaren, IMG_4548die met een eigen stand vertegenwoordigd waren. Vanuit Nederland waren AXA, Basil, CST, New Looxs en NuVinci Cycling aanwezig.

In augustus zal de volgende Hausmesse van Hermann Hartje KG in Hoya georganiseerd worden.

Meer nieuwsartikelen