In 60 seconden naar een e-bike

2 jaar geleden

Bouw je fiets om naar een e-bike in 60 seconden. Dit kan straks met de voorwielaangedreven UrbanX, binnenkort verkrijgbaar in Europa.

Met dit systeem is het mogelijk om je voorwiel te vervangen met een all-in-one voorwiel. Je hoeft verder niets aan het frame te wijzigen. Een goedkopere oplossing dan vergelijkbare conversie kits. De kosten voor dit systeem zijn rond de 280 euro, de UrbanX verandert de normale fiets in een elektrische fiets met drie niveaus van ondersteuning.

Snel geïnstalleerd

De kit is snel en eenvoudig geïnstalleerd, alles zit verwerkt in het voorwiel. Met één acculading behaal je een actieradius van ongeveer 48 km en behaal je snelheden tot 25 km / h.

Verwijderbare batterij op de as

Rechts op de vooras zit een verwijderbare batterij. Door deze plaatsing zijn er geen lange kabels nodig. De 126Wh batterij is binnen een half uur volledig opgeladen. Het gewicht van het voorwiel bedraagt 7 kg.

UrbanX is een project wat nog op zoek is naar investeerders. Dit product zal mogelijk halverwege dit jaar verkrijgbaar zijn in Europa.

Meer nieuwsartikelen