Klever X-Speed is de beste lifestyle E-bike

Op 22 maart 2017 werden de ExtraEnergy E-bike Awards uitgereikt aan de winnaars van een grote e-bike test. In deze test werden maar liefst 85 elektrische fietsen uitvoerig uitgeprobeerd. De Klever X-Speed kwam als beste Lifestyle e-bike uit de bus.

Tijdens de Taipei Cycle Show 2017 werden de E-bike Awards uitgereikt aan elektrische fietsen in de categorieën: zakelijk, compact, simpel, familie, klassiek, lifestyle, sport offroad, sport, reizen, stad/comfort, bakfiets familie en bakfiets commercieel.

 

Klever X-Speed ​​beste Lifestyle E-bike 2017

In de categorie Lifestyle heeft de X-Speed van het merk Klever gewonnen. Een bijzondere verschijning deze X-Speed. Deze e-bike beschikt over een stabiel frame en brede banden, deze zorgen voor zeer goede rijeigenschappen en veiligheid. Een verdiende overwinning.


Alle Klever X fietsen beschikken over 27,5 inch wielen en hydraulische schijfremmen. Deze geven u een geweldige rit naar uw werk. De stijfheid van het frame, de vlotte stille snelheid van de 250W BIACTRON motor, en het gevoel van controle dat deze e-bike levert, zorgt dat u fit en fris op uw werk komt en meteen top kunt presteren.

De Klever X woon-werkverkeer is een zeer strakke e-bike. Alle kabels worden geleid in de steel en het frame. De accu is op ingenieuze geïntegreerd in het midden van het frame. Samen met de geweldige rijervaring die de Klever X levert, brengt het deze pedelec naar het volgende level om gewaardeerd te worden door een nieuwe generatie van e-bike rijders.

Klever X-Speed is de beste lifestyle E-bike was last modified: oktober 3rd, 2017 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*


Categoriën: Algemeen nieuwsOntvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook