Meer dan 25 merken E-bikes testen in Amersfoort

We leggen elk jaar steeds meer kilometers af, mede dankzij de stijgende populariteit van elektrisch fietsen. Fietst u eigenlijk al elektrisch? Benieuwd of een elektrische fiets iets voor u is? Dan is dit de ideale optie om hier achter te komen!

Na de succesvolle edities afgelopen jaren organiseert ElektrischeFietsen.com dit jaar voor maar liefst de vijftiende keer de grootste elektrische fiets evenementen van de Benelux. Na de succesvolle vorige edities verplaatst het Event zich 13 mei naar Amersfoort.

Zaterdag 13 mei staat weer helemaal in het teken van de e-bike. Hét evenement voor jong en oud die altijd al eens elektrische fietsen uit heeft willen proberen. Bezoekers kunnen gratis honderden verschillende elektrische fietsen uit de nieuwe 2017 collecties uitproberen op het aangelegen grootste, ruim 1,5 km kilometer lange, testparcours.

Voor alle bezoekersinformatie, routebeschrijvingen klik hier.

Mountainbike, Tourfiets of Speed Pedelec?

Gaat u voor een normale E-bike, een E-mountainbike, of een Speed Pedelec of houdt u het toch liever bij een normale E-bike die geschikt is voor uw rit naar het werk of een mooie fietstocht? Bezoek dan één van de aankomende Events en stap op één van de honderden aanwezige testfietsen en vind de E-bike die perfect bij u past.

E-bikes testen op een 1,5 lang testparcours

Zaterdag 13 mei 2017 vindt het ElektrischeFietsen.com Event 2017 plaats in Amersfoort, namelijk op Sportpark Zielhorst. Test diverse merken E-bikes op een groot afgesloten testparcours. “Dit beloofd een spectaculaire verschijning te worden” zegt Yoran Kleiberg, organisator van het evenement.

Onafhankelijk advies

Tijdens het Event kunt u onafhankelijk advies krijgen over aankoop, veiligheid en technische aspecten. Maak een bewuste keuze voor de elektrische fiets die bij uw wensen aansluit.

Test een uitgebreid aanbod van verschillende elektrische fietsmerken uit de Benelux. U kunt zelf modellen met een waarde vanaf € 500 ,- tot aan € 10.000 ,- ervaren. De aanwezige merken beloven ook dit jaar weer spetterende kortingsacties!

  • Test alle nieuwste modellen uitstekend uit op het testcircuit.
  • Probeer elektrische toerfietsen, stadsfietsen, mountainbikes, vouwfietsen en bakfietsen.
  • Probeer diverse Speed Pedelecs, deze fietsen behalen snelheden tot wel 45 km/h.
  • Bekijk met eigen ogen de laatste technieken en ervaar de nieuwste trends.
  • Stel al uw vragen aan deskundig personeel.
  • Profiteer van diverse exclusieve evenement aanbiedingen.
  • Spectaculaire win-acties voor bezoekers.

E-bike kiezen een lastige keuze?

Heeft u nog steeds geen keuze kunnen maken? Wat zijn nu precies de verschillen? Welke fiets is het meest geschikt voor u? Al uw vragen worden tijdens het ElektrischeFietsen.com Event beantwoord!

Gratis toegang voor bezoekers

Het Event is GRATIS toegankelijk voor bezoekers en aanmelden is niet nodig! Vanaf 10.00 uur tot 17.00 uur bent u van harte welkom om alle diverse merken en modellen uit te proberen. Parkeren is mogelijk op de parkeerplaats van Sportpark Zielhorst in Amersfoort of bij NS Station Amersfoort Schothorst. Hier van rijdt een GRATIS pendeldienst iedere 5 minuten naar het evenemententerrein.

Bezoekers maken kans op een gratis E-bike!

Als bezoeker van de ElektrischeFietsen.com Events maakt u tevens kans op één van de twee GRATIS E-bikes van het merk QWIC!

Mis het niet. Wij zien u graag verschijnen!

Voor alle bezoekersinformatie, routebeschrijvingen klik hier.

Meer dan 25 merken E-bikes testen in Amersfoort was last modified: mei 13th, 2017 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*

Ontvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook