Nationaal E-bike Test Weekend bij Fietsenwinkel.nl

Van vrijdag 2 juni tot en met maandag 5 juni kun je bij Fietsenwinkel.nl terecht voor het Nationaal E-bike Test Weekend. Gedurende het hele Pinksterweekend kun je bij Fietsenwinkel.nl komen testrijden op alle bekende e-bike systemen en staan getrainde e-bike specialisten voor je klaar voor live demonstraties over motorsystemen, accu’s en displays. Ook kun je bij hen terecht voor al jouw technische vragen en persoonlijk advies.

Winactie: 4x een gratis e-bike

Tijdens dit weekend profiteer je van extra hoge kortingen op e-bikes en staat de koffie en het gebak voor je klaar, maar dat is nog niet alles! Zo maak je namelijk iedere dag kans op een e-bike. Er worden 4 e-bikes verloot, dus kom testrijden in de winkel en maak kans op zo’n gratis e-bike!

40 Winkels

Je bent van harte welkom in één van de 40 winkels: de e-bike experts staan voor je klaar. Met een testvloot van 500 e-bikes, alle bekende merken, meer dan 150 getrainde e-bike specialisten op meer dan 40 locaties is dit het grootste e-bike test evenement van de Benelux. Daar wil jij toch ook bij zijn?

E-bike als alternatief voor de auto

Waarom zo’n enorm testevenement organiseren? Uit onderzoek blijkt dat de e-bike een goed alternatief is voor de auto, wanneer gekeken wordt naar woon-werkverkeer. Toch heeft het merendeel van de Nederlanders nog nooit op een e-bike gereden! Het Nationaal E-bike Test Weekend is dan ook de perfecte manier om kennis te maken met de elektrische fiets.

Nationaal E-bike Test Weekend bij Fietsenwinkel.nl was last modified: juni 7th, 2017 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*

Ontvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook