Nutcase helm voor op de e-bike

Deze Nutcase Tracer is vanaf heden verkrijgbaar voor e-bikers. Deze Nutcase helmen zijn voor de fietsers die wel houden van een kleurtje en natuurlijk veilig de weg op willen.

Veilig op de fiets

De Tracer is een lichte helm, die je maximale bescherming biedt. De Tracer is niet gecertificeerd voor de speed pedelec. Alle Tracer helmen hebben de mogelijkheid tot interne ventilatie, want met het CoolControl mechanisme kun je zelf kiezen of de 10 ventilatiegaten open of dicht staan. Als je ze dicht doet beschermen ze tegen kou en regen, in de open stand zorgen ze voor een verfrissend rijwindje om het hoofd koel te houden.

Comfort

Elke Nutcase Tracer helm wordt geleverd met een bijpassende visor (klep) van stof, die bescherming biedt tegen regen en direct zonlicht uit je ogen houdt. De helmen van Nutcase zijn heel gebruiksvriendelijk dankzij de goede pasvorm en het eenvoudig te bedienen verstelsysteem met een draairing. Een set kussens in verschillende diktes zorgt voor perfect comfort. De magnetische sluiting tenslotte, zorgt ervoor dat de helm snel en gemakkelijk op en af te zetten is. De 360° reflectie zorgt dat je ook in het donker goed zichtbaar bent.

De collectie Tracers komt in 6 kleuren: Aurora Green, Eclipse Black, Glacier Blue, Ember Red, Spark Yellow, and Shadow Grey. De nieuwe helmen zijn vanaf maart 2017 beschikbaar. De helm komt in twee verschillende maten en gaat € 99,95 kosten.

Nutcase helm voor op de e-bike was last modified: maart 28th, 2017 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*


Categoriën: Algemeen nieuwsOntvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook