Ontdek het unieke concept van Stella

1 jaar geleden

Stella maakt fietsen écht leuk! Want op een Stella e-bike kun je onbezorgd genieten met een steuntje in de rug. Om je een zo goed mogelijke fietservaring te bieden, blijft Stella haar e-bikes steeds vernieuwen. En dat is bekroond met meerdere prijzen! Zo is de Stella Copenhague in maart 2017 uitgeroepen tot de beste e-bike van Europa en is de Stella Vicenza Superior in mei 2017 verkozen tot Beste Koop door de Consumentenbond!

Het unieke concept

Door het unieke Stella concept blijft er geen geld liggen bij dure tussenschakels. Stella levert haar e-bikes namelijk direct aan de consument, voor een eerlijke prijs. Jouw Stella fiets wordt compleet afgeleverd en afgesteld, thuis of op het werk. Daarbij ontvang je een uitgebreide uitleg over de werking van je nieuwe e-bike. Dit is allemaal inclusief de beroemde service en garantie aan huis en zonder voorrijkosten. Daarnaast biedt Stella als allereerste A-merk in Nederland vanaf 8 mei 2017 standaard 3 jaar garantie op de e-bike accu! En dat is uniek in Nederland!

Best geteste e-bikes

De elektrische fietsen van Stella zijn al meerdere keren bekroond met mooie prijzen! Zo heeft het onafhankelijke Duitse testinstituut Extra Energy de Stella Copenhague uitgeroepen tot beste e-bike van Europa! Stella heeft hierbij gerenommeerde Europese fietsmerken achter zich gelaten. De Stella Copenhague is onderworpen aan twee intensieve testfases en is als Europees prijswinnaar uit de test gekomen!

Beste Koop Consumentenbond!

Daarnaast is de Stella Vicenza Superior is uitgeroepen tot ‘Beste Koop’ door de Consumentenbond! De Stella Vicenza Superior heeft veel voordelen, zo is onder andere de elektrische ondersteuning beoordeeld met een 9,7! ‘’Hoge ondersteuning is mogelijk onder alle omstandigheden en de voorwielmotor is fluisterstil. Daarnaast is de Stella Vicenza Superior een lichtgewicht fiets.’’, aldus de Consumentenbond.

Gratis e-bike brochure of proefrit?

Benieuwd naar de elektrische fietsen van Stella? Vraag dan de gratis brochure aan of maak vrijblijvend een proefrit op een Stella e-bike in één van onze 21 E-bike Testcenters. Wij staan voor je klaar om je te voorzien van de beste uitleg en service.

Wil je liever dat Stella naar jou komt? Geen enkel probleem! Je kunt de hele collectie e-bikes gratis thuis uitproberen. Vraag een vrijblijvende proefrit aan en test de elektrische fietsen van jouw voorkeur in je eigen straat.

Meer nieuwsartikelen