Pinkster E-bike Shows bij Stella

1 jaar geleden

Dit Pinksterweekend (2 t/m 5 juni) kun je bij Stella alle e-bikes testen tijdens de grote Pinkster E-bike Shows. Stella staat voor je klaar voor persoonlijk advies en uitleg over de verschillende e-bikes. Zo kun je uitgebreid en in alle rust de elektrische fietsen van Stella uitproberen. Besluit je een e-bike te kopen? Dan ontvang je ook nog een leuk Pinkstergeschenk! Je bent van harte welkom, de koffie staat klaar!

Bezoek onze 21 E-bike Testcenters

In alle 21 E-bike Testcenters staan dit Pinksterweekend e-bikespecialisten voor je klaar om je te voorzien van het beste advies. Daarnaast profiteer je t/m 2e Pinksterdag van Fabrieks Voordeel op Stella e-bikes! Dat is een Stella e-bike + accessoires voor échte voordeelprijzen. Inclusief Pinkstergeschenk! Kom langs in één van de 21 Stella E-bike Testcenters en profiteer direct!

Stella Vicenza Superior ‘Beste Koop’ door Consumentenbond!

De Stella Vicenza Superior is uitgeroepen tot ‘Beste Koop’ door de Consumentenbond! De Stella Vicenza Superior heeft veel voordelen, zo is onder andere de elektrische ondersteuning beoordeeld met een 9,7! ‘’Hoge ondersteuning is mogelijk onder alle omstandigheden en de voorwielmotor is fluisterstil. Daarnaast is de Stella Vicenza Superior een lichtgewicht fiets.’’, aldus de Consumentenbond.

Bereid je alvast voor op een gratis proefrit en bekijk alle Stella e-bikes.

Meer nieuwsartikelen