Tern Vektron

2 jaar geleden

Totaalscore

8.0

Uit een score van 1 tot 10

Beoordelingen

Wegligging
Comfort
Design
Prijs/kwaliteit
Overallscore

Overzicht

Pluspunten:

+ Eenvoudig op te vouwen. + Gemakkelijk te rollen tijdens opgevouwen stand. + Goede remmen. + Compact formaat in opgevouwen stand. + Comfortabele ondersteuning. + Helder display. + Bagagemogelijkheden.

Minpunten:

- Geen veringen aanwezig.

Eindconclusie:

Een erg fijne opvouwbare elektrische vouwfiets met een middenmotor! Handig in een aantal simpele stappen in te vouwen. Fiets daarnaast ook nog eens erg fijn.

Tern en de elektrische aandrijffabrikant Bosch hebben samengewerkt om een ​​compacte en krachtige opvouwbare e-bike te creëren. De Tern Vektron kan zeer gemakkelijk worden gerold, zelfs als de fiets ingevouwen is. Ideaal voor mensen welke zich snel binnen stedelijk gebied willen verplaatsen van A naar B. Wij proberen de Tern Vektron eens goed uit. 

 

Makkelijk op te bergen

De meeste e-bikes zijn moeilijk te stallen in de binnenstad of in appartementen. Dit vanwege ruimte gebrek of diefstalgevoeligheid. De Vektron lost deze problemen allemaal op. De Vektron beschikt over een 250W Bosch middenmotor. Deze zit totaal niet in de weg. De Vektron kan je overal mee naar toe nemen. De Vektron is binnen 10 seconden gevouwen tot de kleinste maat van de Tern collectie (86 x 68 x 36 cm, 21,8 kg).

   

Ideaal om op pad te gaan

Wanneer de Vektron is opgevouwen rolt hij gemakkelijk de bussen, metro’s en treinen binnen. Verder is hij eenvoudig mee te nemen in de auto wanneer je een weekendje weg gaat. Dankzij de 300Wh Bosch-batterij, behaalt hij een bereik van tussen de 50 en 100+ kilometer.

.

Kwaliteit onderdelen

Deze vouwfiets beschikt over zeer goede remmen, goede banden, en uiteraard een heerlijke ondersteuning. De zithouding is lekker en de handvatten zijn ook lekker breed. Ofwel een zeer complete vouwfiets.

Eenvoudig op te vouwen

De Vektron beschikt over een zeer eenvoudig vouwsysteem. Verder beschikt deze vouwfiets over Deore hydraulische schijfremmen. De Vektron beschikt daarnaast over een 150 lumen Valo 2 lamp. Samen met de Bosch middenmotor is dit een zeer complete vouwfiets met hoogwaardige onderdelen. De Tern Vektron is vanaf heden beschikbaar voor een prijs van € 2999.

Meer nieuwsartikelen