Trek Super Commuter+ 8S wint prestigieuze Speed E-bike van het Jaar verkiezing

De Trek Super Commuter+ 8S is uitgeroepen tot Speed E-bike van het Jaar 2017. Een deskundige en onafhankelijke jury roemde de van grond-af-aan als ontwikkelde speed e-bike op diverse punten. De jury zegt hierover: “Het frame is stijf. Dit zorgt voor een stabiele wegligging, wat voor snelheden van een speed pedelec gewenst is. Dit wordt bewerkstelligd door een slimme geometrie te combineren met optimale materiaal en onderdelen keuzes. Zoals de carbon voorvork, en de 27.5” wielen met dikke banden.”

‘We zijn erg blij met deze prijs’ aldus Henk Nienhuis, Product Manager Pavement.De Super Commuter+ is een resultaat waar veel afdelingen wereldwijd aan bijgedragen hebben. Al ben ik er trots op dat de productontwikkelingsafdeling in Harderwijk de drijvende kracht achter deze fiets is geweest’, vervolgt Henk.

Super Commuter+

Met de Super Commuter+ introduceert Trek haar toekomstvisie op woon- werkverkeer. Boordevol sportief DNA zonder aan comfort in te leveren, precies zoals je van Trek verwacht. Elk element van de Super Commuter+ is vanaf een blanco vel nauwgezet ontworpen als onderdeel van een groter geheel. Het resultaat is de meest gestroomlijnde, opvallendste en krachtigste Trek e-bike ooit. Het oogverblindende design, de ongelofelijke aandacht voor details en de vooruitstrevende technologie gebaseerd op 40 jaar fietsinnovatie, maken de Trek Super Commuter+ tot de nieuwe standaard in woon- werkverkeer.

Believe in Bikes

Trek ziet de (elektrische)fiets als eenvoudige oplossing voor complexe problemen. Door gebruik van de fiets draag je bij aan de oplossing voor fileproblemen, milieuproblemen en gezondheidsproblemen.

RAI-vereniging

De Speed E-bike van het Jaar verkiezing werd dit jaar voor de derde keer georganiseerd door de RAI- vereniging die de belangen van 700 fabrikanten en importeurs van o.a. (elektrische)fietsen behartigt. De verkiezing maakt deel uit van de Fiets Awards en wordt door de RAI-vereniging georganiseerd om de fietsindustrie aan te sporen tot productvernieuwing.

Trek Super Commuter+ 8S wint prestigieuze Speed E-bike van het Jaar verkiezing was last modified: april 4th, 2017 by Redactie

Plaats je reactie op dit bericht:

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*

*


Categoriën: Speed pedelecsOntvang het laatste nieuws in uw mailbox !

Mis helemaal niets meer!

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Schrijf je direct in voor de nieuwsbrief.

  • Ontvang de laatste nieuwtjes in uw mailbox.
  • Ontvang spetterende acties van diverse elektrische fietsmerken.
  • Het laatste nieuws over de events, prijsvragen en andere interessante items.


Volg ElektrischeFietsen.com ook op Facebook