Win vrijkaarten voor de E-bike Xperience in de jaarbeurs in Utrecht!

2 jaar geleden

Van 2 t/m 4 maart is de E-bike Xperience in de jaarbeurs in Utrecht! Op E-bike Xperience kunt u honderden modellen e-bikes van meer dan 60 merken testen op het langste testparcours van de Benelux. Het testparcours bevat ook hellingen, een schelpen- en een zandpad dus test zoveel e-bikes als u wilt, onder verschillende omstandigheden. Zo weet u zeker dat u de beste keuze maakt.

Onafhankelijk advies

Al uw vragen kunt u stellen aan de onafhankelijk adviseurs. Zij kunnen u vertellen wat de de beste keuzes zijn aan de hand van uw fietsgedrag. Experts van brancheorganisaties en gerenommeerde opleidingsinstituten verzorgen gedurende de 3 dagen presentaties en vragenuurtjes in het e-bike theater.

E-bikes en accessoires

Naast het ruime aanbod e-bikes, van lifestyle fietsen tot stadsfietsen en speed-pedelecs, vindt u op de e-bike Xperience ook een ruim aanbod aan accessoires. Van helmen, tassen en sloten tot zadels en fietsendragers. Gelijktijdig met E-bike Xperience vindt in de Jaarbeurs ook de Fiets en Wandelbeurs plaats. En het mooiste is: met uw ticket voor E-bike Xperience kunt u ook een bezoek brengen aan de Fiets en Wandelbeurs. Een ideale combinatie voor de actieve fietser en wandelaar.

WIN! vrijkaarten voor de E-bike Xperience!

Elektrischefietsen.com mag 20(!) vrijkaarten weggeven! Stuur ons een mail (info@elektrischefietsen.com) met hierin waarom en met wie u graag naar dit evenement zou willen gaan en maak kans op twee vrijkaarten! Woensdag 28 februari zullen wij de winnaar via de mail bekend maken.

Klik hier voor meer informatie over de E-bike Xperience.

 

Meer nieuwsartikelen