Cadeautips voor fietsliefhebbers

7 maanden geleden

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent dat er weer heel wat leuke, grappige cadeautjes gekocht moeten worden. Uit eigen ervaring spreek ik als het bedenken van cadeautjes voor familie of vrienden toch altijd lastiger is dan je van te voren denkt. Dit lijdt meestal tot uitstel en een ongezonde dosis stress op de dag voor kerst. Denk daarom altijd aan jezelf (en de ander) en wacht niet tot het laatste moment! Ga vroegtijdig op pad om een geschikt cadeau te vinden waardoor je de plank niet mis slaat en jij en de ander happy (en relaxt) de feestdagen in gaan.

Vind het ideale cadeau!

Lukt dit niet? Dan helpt het natuurlijk altijd om even een rondje te gaan fietsen. De frisse buitenlucht en het bewegen doet wonderen voor het brein. Je kan daarna weer helder nadenken en verder met de zoektocht naar het ideale cadeau. Heb je een echte fietsliefhebber in de familie? Dan heb je het makkelijk dit jaar! Onze redactie heeft namelijk een paar leuke cadeautips voor de echte fietsliefhebber verzameld.

cadeau tip: wijnhouder voor op fiets

1. De wijnhouder

De wijnhouder voor op de fiets is voor de echte fiets- EN wijnliefhebber. Met dit cadeau scoor je altijd! Je kan de fles wijn namelijk ook vervangen door een andere fles. En houdt deze persoon niet van fietsen? Dan kan je deze wijnhouder ook aan iemand anders zijn fiets hangen.

Cadeau tip fietstoeter

2. De fietstoeter

Mep, mep! Met dit cadeau trek jij sowieso de aandacht. Een stoere toeter op de e-bike is nooit overbodige luxe. Hiermee kan je namelijk al van ver laten horen dat je eraan komt. Let wel op met het plotseling toeteren dichtbij anderen, dit wordt over het algemeen niet zo gewaardeerd.

kadotip pizzasnijder voor de fietsliefhebber

3. De pizzasnijder

Wie houdt er niet van een pizza in mooie stukken?! Met deze pizzasnijder kan iedereen netjes de pizza snijden. En hij is extra handig omdat je ‘m zo weer terug in zijn fietsenrek zet. Zo blijft je tafel, bord en/of aanrecht ook nog helemaal schoon! Handig!

Cadeau tip fietsliefhebber

4. Oranje wielreflectoren

Veiligheid voorop! Reflectoren op de fiets zijn een must tijdens de donkere dagen. Fietst je cadeau ontvanger veel in het donker en heeft hij/zij nog geen reflectoren? Dan is dit cadeau een schot in de oranje roos.

Kadotips voor fietsliefhebbers

5. ‘I love my bike’ fietsbel

De bel is een onmisbaar onderdeel van de fiets. Vooral elektrische fietsen hoor je nauwelijks aankomen wat kan lijden tot onnodige ongelukken. Ga jij (of je cadeau ontvanger) een ritje maken op de elektrische fiets? Gebruik dan altijd je bel als je wilt inhalen! Deze ‘I love my bike’ bel valt extra op waardoor je nooit meer vergeet te bellen!

Kado tip fietsliefhebbers handpomp

6. De handpomp

Een handpomp is onmisbaar voor mensen die graag rondjes fietsen. Als je zelf geen platte band hebt kan je wel eens iemand anders zijn redder in nood zijn!

Kadotip fietsliefhebber

7. Fleece halswarmer

Fietsen is heerlijk, weer of geen weer. Te koud? Daarop kan je je kleding! Doe gewoon een extra trui aan en/of deze super warme fleece halswarmer!

Kadotip fietsliefhebber fietstas

8. Fiets-/schoudertas

Deze schoudertas bevestig je gemakkelijk en snel op de bagagedrager. Ideaal voor de woon-werk fietser die kantoorspullen en/of een laptop met zich meedraagt.

Kadotips fietsliefhebbers beschermhoes

9. Beschermhoes

Regen, hagel en/of sneeuw, bescherm je fiets altijd tegen alle weersomstandigheden. Door de e-bike goed te beschermen en goed te onderhouden gaat deze langer mee!

Meer nieuwsartikelen