Winnares van de Ampler Bike vertelt

8 maanden geleden

Van de zomer konden de bezoekers van ElektrischeFietsen.com een Ampler Bike naar keuze t.w.v. €2499,- winnen! De loting heeft uitgewezen dat mevrouw C. Mees uit Vlaanderen de gelukkige winnares is van deze fiets. De winnares heeft gekozen voor de Ampler Steller in de kleur rood.

Bezorging door Ampler

Ampler is persoonlijk bij mevrouw langsgegaan om haar de gloednieuwe Ampler Bike te bezorgen. De Ampler wordt standaard geleverd in een doos en is voor 95% al gemonteerd. De andere 5% is eenvoudig zelf te monteren. Zowel gereedschap als de handleiding die nodig zijn voor het in elkaar zetten van de fiets zitten in de verpakking. Als een echte winnares heeft Ampler de gehele montage voor mevrouw Mees verzorgd.

Hoe bevalt de Ampler Steller?

Ongeloof, was de eerste reactie van mevrouw C. Mees toen wij haar benaderde als winnares van de Ampler Bike. Na enkele mailtjes en telefonisch contact besefte mevrouw C. Mees dat zij de enige echte winnares was van de Ampler Bike naar keuze. Na ongeloof kwam dankbaarheid en heeft mevrouw ook de moeite genomen om haar ervaring met ons te delen. Benieuwd naar haar ervaring? Mevrouw C. Mees vertelt:

  “Mijn eerste reactie bij jullie mail waarin werd aangegeven dat ik de eerste prijs had gewonnen was meer dan ongeloofwaardig. Ik win immers nooit iets en de mail was ook in mijn spamfolder terecht gekomen. Mijn nieuwsgierigheid kreeg toch de bovenhand en ging in op jullie mail die jullie mij hadden gestuurd.De eerst volgende werkdag kreeg ik toch ook jullie telefonische bevestiging, wauw, als dit waar is dan ga ik er vele jaloers maken. 

Een dag voor de fiets geleverd werd, werd ik door Ampler in Estland zelf ook nog gecontacteerd om mij te feliciteren en vroegen ze of er een fotograaf mocht langskomen om een fotoreportage te maken. Nu dacht ik echt dat het om candid camera ging 😅. De volgende dag werd mijn Ampler bike geleverd, OMG wat een prachtige fiets, ni te geloven! Inderdaad, zoals op hun site meegegeven, heel goed ingepakt en heel makkelijk te monteren. 2 dagen later werd er een fotoreportage gemaakt, niet met woorden te omschrijven. De fotograaf die zelf een fietsblog heeft, was zelf enorm onder de indruk. Ik heb hem zelf een ritje aangeboden wat in dank werd aangenomen.

Ondertussen heb ik de fiets kunnen testen, is meer dan goed bevonden en oh, iedereen die deze fiets ziet is enorm onder de indruk. Je hebt absoluut niet de indruk dat je met een bromfiets rijdt, neen, je hebt het gevoel dat je nog steeds fietst, maar dan met een ongelooflijk mooie fiets. ZALIG gevoel.

Ik ben super blij dat ik op jullie mail heb geantwoord, kan nog steeds niet geloven dat ik de lucky bastard ben, maar GENIET er volop van. Ik ben nog steeds in de 7de hemel dat ik deze prijs gewonnen heb. MERCI”

ampler bike klein

Meer nieuwsartikelen