E-bike challenge: 10 & 11 februari in Gent

1 jaar geleden
Deze actie is verlopen

Uitdagende indoor fietsparcoursen, een keur aan e-bikes, speed pedelecs en e-mountainbikes, en alle gelegenheid om die uit te testen. Dat is E-bike Challenge, hét belevingsevent voor iedereen die zich oriënteert op de aankoop van een elektrische fiets.
Bijna twintig gerenommeerde merken presenteren hun nieuwste modellen in Flanders Expo. Van city tot trekking en e-mountainbikes. U kunt ze meteen aan de tand voelen op het parcours voor ‘gewone’ e-bikes, het wat avontuurlijker parcours voor e-mountainbikes en het parcours voor speed pedelecs.Experts op e-bikegebied zijn in Flanders Expo stand-by om al uw vragen te beantwoorden over aandrijfsystemen, accu’s, veiligheid, de nieuwe wetgeving etc. En natuurlijk krijgt u de beste tips voor de aankoop van een elektrische fiets die helemaal bij u past. Daarnaast zijn Pasar en de Fietsersbond aanwezig met een stand om u te adviseren.

E-bike Theater

In het E-bike Theater zijn er de hele dag door lezingen en presentaties. Is de e-bike een ‘game changer’ voor onze mobiliteit? Hoe kunt u veilig elektrisch fietsen in een groep? En kunt u met een elektrische fiets probleemloos op pad gaan in de Zwitserse bergen? Een greep uit de onderwerpen.  Onder meer Pasar en de Fietsersbond verleenden hun medewerking aan de samenstelling van dit programma.

Zwitserland themaland

Zwitserland is themaland van Hicle Outdoor, het totaalevent waar E-bike Challenge, de Fiets en Wandelbeurs en de Mount Expo deel van uitmaken. Volg de Grand Tour of Switzerland door Flanders Expo en leer de vele gezichten van dit Alpenland kennen. Meer informatie over de e-bike- en vakantiemogelijkheden krijgt u bij de stand van Zwitserland op de Fiets en Wandelbeurs.

Een ticket voor E-bike Challenge geeft gratis toegang tot Fiets en Wandelbeurs en Mount Expo, het event van de Klim- en Bergsportfederatie (KBF). Drie events dus voor de prijs van één!
Meer informatie: www.ebikechallenge.be
Tijden: 10.00-17.00 uur (beide dagen)

WIN vrijkaarten!

 

Meer nieuwsartikelen