ANWB elektrische fiets verzekering

10 maanden geleden

De elektrische fiets brengt u van A naar B, helpt u vooruit wanneer u het nodig heeft en staat altijd voor u klaar. En dat wilt u natuurlijk graag zo houden!

E-bike schade
Door de hogere snelheid die u kunt behalen met een e-bike is er helaas ook een stijging in het aantal ongevallen met e-bikes. Dit betekent dat de kans op schade op uw e-bike reëel aanwezig is. Het laten repareren van deze schades kan qua kosten soms flink oplopen.

Gestolen e-bike
Uw e-bike gestolen?! Daar gaat uw bewegingsvrijheid! Wegens de hoge aanschafwaarde zijn e-bikes helaas ook vaak het doelwit van fietsendieven. Daarnaast is de aanschaf van een e-bike voor de meeste mensen een grote investering waardoor het vaak financieel niet mogelijk is om meteen weer een nieuwe aan te schaffen.

Verzeker uw e-bike!
Verzeker daarom uw e-bike tegen schade en/of diefstal! Zo komt u niet met lege handen te staan en kunt u altijd snel weer gemakkelijk van A naar B. Met de e-bike verzekeringen van de ANWB zijn zowel nieuwe- als tweedehands e-bikes goed verzekerd! Bekijk de ANWB e-bike verzekeringen hieronder.

ANWB Elektrische Fiets verzekering

Reikt de trapondersteuning van uw elektrische fiets niet verder dan 25 km per uur? Sluit dan een ANWB Fietsverzekering af. Uw accu vezekert u standaard mee. Kies uit een basisverzekering (alleen diefstal) of een complete verzekering.

Nú met 1 jaar gratis ANWB fietspas
3 jaar nieuwwaardedekking
Extra lage premie voor elektrische fietsen

Bereken uw premie

ANWB High Speed E-bike verzekering

Trapondersteuning boven 25 km per uur? Bereken eenvoudig online de premie van uw bromfietsverzekering. Stel zelf uw verzekering samen. Keuze uit WA-verzekering, WA+Diefstal, WA+Diefstal+Aanrijding.

Gratis 1 jaar aanschafwaardegarantie
Kies zelf uw dekking
Helm meeverzekerd tot 350,-

Bereken uw premie

 

Meer nieuwsartikelen