ANWB elektrische fiets verzekering

3 jaar geleden

De elektrische fiets brengt je van A naar B, helpt je vooruit wanneer je het nodig heeft en staat altijd voor u klaar. En dat wilt u natuurlijk graag zo houden!

E-bike schade

Door de hogere snelheid die je kunt behalen met een e-bike is er helaas ook een stijging in het aantal ongevallen met e-bikes. Dit betekent dat de kans op schade op je e-bike reëel aanwezig is. Het laten repareren van deze schades kan qua kosten soms flink oplopen.

Gestolen e-bike

Je e-bike gestolen?! Daar gaat je bewegingsvrijheid! Wegens de hoge aanschafwaarde zijn e-bikes helaas ook vaak het doelwit van fietsendieven. Daarnaast is de aanschaf van een e-bike voor de meeste mensen een grote investering waardoor het vaak financieel niet mogelijk is om meteen weer een nieuwe aan te schaffen.

Verzeker je e-bike!

Verzeker daarom je e-bike tegen schade en/of diefstal! Zo kom je niet met lege handen te staan en kun je altijd snel weer gemakkelijk van A naar B. Met de e-bike verzekeringen van de ANWB zijn zowel nieuwe- als tweedehands e-bikes goed verzekerd! Bekijk de ANWB e-bike verzekeringen hieronder.

 

ANWB Elektrische Fiets verzekering

Reikt de trapondersteuning van je elektrische fiets niet verder dan 25 km per uur? Sluit dan een ANWB Fietsverzekering af. Je accu verzeker je standaard mee. Kies uit een basisverzekering (alleen diefstal) of een complete verzekering.

  Nú met 1 jaar gratis ANWB fietspas
  3 jaar nieuwwaardedekking
  Extra lage premie voor elektrische fietsen

Bereken uw premie

ANWB High Speed E-bike verzekering

Trapondersteuning boven 25 km per uur? Bereken eenvoudig online de premie van je bromfietsverzekering. Stel zelf je verzekering samen. Keuze uit WA-verzekering, WA+Diefstal, WA+Diefstal+Aanrijding.

  Gratis 1 jaar aanschafwaardegarantie
  Kies zelf je dekking
  Helm meeverzekerd tot 350,-

Bereken uw premie

 

Meer nieuwsartikelen