Elektrische vouwfiets voor op de camping of de boot

11 maanden geleden
De vouwfiets is niet alleen ideaal voor forenzen, maar ook voor van de zomer op de camping of op de boot. En voor de langere afstanden en de eventuele tegenwind maakt de elektrische versie van de vouwfiets u leven nog een stukje makkelijker!

Elektrische vouwfiets voor Forenzen

Vooral forenzen maken gebruik van de vouwfiets vanwege het gemak waarmee hij mee te nemen is. De fiets is namelijk met een paar eenvoudige handelingen ineen te vouwen. Voor de langere afstanden tussen bijvoorbeeld de trein en het werk is een elektrische variant ideaal! Vooral bij sterke tegenwind kan de elektrische fiets ervoor zorgen dat u niet oververhit op uw werk aankomt.

Elektrische vouwfiets op de camping

Heeft u de omgeving rondom de camping nu wel gezien? Ga dan naar het dorpje verderop met de elektrische vouwfiets! Tegenwind, een aantal heuvels of lange afstand, het weerhoudt u niet om eropuit te gaan. Zo ziet u nog meer van het (waarschijnlijk) mooie vakantie gebied waar u zich bevindt. Bent u bang om te verdwalen? Maak dan gebruik van een fietscomputer! Hiermee vindt u altijd weer de weg terug.

Elektrische vouwfiets mee op de boot

Gaat u van de zomer ook lekker weg met de boot? Neem dan ook een elektrische vouwfiets mee! Wanneer u stil in de haven ligt kunt u gemakkelijk even een rondje fietsen op de elektrische vouwfiets. Doordat de vouwfietsen gemakkelijk ineen gevouwen kunnen worden zijn ze makkelijk op te bergen en nemen ze niet teveel ruimte in.

Bekijk hier alle elektrische vouwfietsen.

Meer nieuwsartikelen