Fietsen in de herfst

7 maanden geleden

Het is herfst! Dat betekent dat het kouder wordt, het nét iets vaker regent en dat het eerder donker wordt. Weer om heerlijk opgekruld op de bank te zitten met een warm kop thee in je handen. Maar ook fietsen in de herfst is heerlijk en gezond!

Geniet van de Natuur

Wat brengt de herfst ons eigenlijk veel moois. Sprekende kleuren, het geknisper van de pas gevallen blaadjes en de frisse wind op je gezicht. En zo af en toe een regenbui. Wat is daar nu fijn aan? De wetenschap dat jouw laptop, mobieltje en andere waardevolle spullen droog blijven. Ook al valt het met bakken uit de hemel.

Hieronder vijf fietstassen die gemaakt zijn om al je belangrijke spullen tijdens het fietsen 100% tegen water te beschermen.

herfst fietsroute

Frisse neus halen

Opgekruld op de bank zitten met een warme kop thee in je handen terwijl buiten de wind voorbij raast, heerlijk! Net zo fijn is het om de wind te trotseren op de fiets. Want, met de e-bike accessoires van Basil heb je altijd de wind mee (en een beetje hulp van je fietsaccu). Om de prestatie én levensduur van je e-bike te verbeteren, bescherm je jouw e-bike met de batterijhoezen. Of dat nu tijdens het fietsen is of tijdens het transport van je e-bike.

Led’s be seen

Zien en gezien worden is en blijft altijd een belangrijk item op de fiets. Niet alleen met je nieuwe herfstlook, maar ook op de fiets. Met de fietsaccessoires van Basil word je altijd gezien, dag of nacht. Alle tassen en manden zijn voorzien van deze reflecterende elementen. Voor een betere zichtbaarheid zijn ze nóg een stap verder gegaan en hebben ze diverse tassen en manden ontwikkeld met Nordlicht Technology: een LED-strip, waardoor je beter zichtbaar bent in het donker.

herfst fietsroute
herfst fietsroute
herfst fietsroute
Bron: Basil

Meer nieuwsartikelen