Gemakkelijk en snel uw lekke binnenband kunnen vervangen?

9 maanden geleden

Een lekke band is niet het eerste dat in u opkomt wanneer u denkt aan een gezellig fietstochtje met de familie, een ritje met de kleinkinderen of een intensieve trainingssessie. Wanneer u niet regelmatig een band plakt, kost het u al snel minstens een half uur. En dan hebben we het nog niet over de moeite en de frustratie; het verwijderen van het wiel, de diverse gereedschappen die u nodig heeft, de vieze handen die het u oplevert…

Gelukkig is er een simpele oplossing voor dit probleem – de GAADI binnenband. De GAADI is een kwalitatief hoogwaardige binnenband met twee uiteinden, waardoor een binnenband vervangen kan worden zonder het wiel te demonteren of de kettingkast te verwijderen. Het heeft ruim 1.000 uur gekost om de GAADI zo te ontwikkelen dat het ultieme fietsgevoel wordt geëvenaard zoals Mitas dat vandaag de dag garandeert.

Het opvallende ontwerp van deze binnenband wist in 2013 al de Fiets Innovatie Award en de Eurobike Award in de wacht te slepen. Desondanks stond de productontwikkeling niet stil. Op basis van feedback uit de markt werd de GAADI binnenband op drie belangrijke punten verbeterd: de lengte werd langer, de diameter werd groter en het materiaal van de uiteindes werd verstevigd.

De GAADI binnenband is beschikbaar voor alle wielmaten van 20 tot 28 inch en kan geleverd worden met Dunlop-, Frans- of Auto ventiel. Doordat het wiel en kettingscherm niet verwijderd hoeven te worden om de binnenband te vervangen is de GAADI de ideale oplossing voor elektrische fietsen, pedelecs en stadsfietsen. De GAADI binnenbanden hebben een advies verkoopprijs van € 11,95.

GAADI binnenbanden worden exclusief geproduceerd en gedistribueerd door Mitas.
Vraag ernaar bij uw tweewielerspecialist of bezoek www.gaadi.de voor meer informatie.

Meer nieuwsartikelen