Landelijke ‘Fiets naar je Werk Dag’ – Meld u aan en win!

2 maanden geleden

Op donderdag 31 mei 2018 organiseert FiscFree® voor de 12e keer de landelijke ‘Fiets naar je Werk Dag’.

Het doel van deze dag is om iedereen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met de fiets als vervoermiddel naar het werk. Fietsen is niet alleen goed voor het milieu, maar zeer zeker ook voor de gezondheid. Uit allerlei onderzoeken blijkt dat regelmatig bewegen ervoor zorgt dat men minder snel ziek is en fitter en energieker op het werk verschijnt.

Meld u aan en win!

Meld u aan hier aan voor de “Fiets naar je Werk Dag’ en maak op één van de vele prijzen waaronder de speciale Gazelle CityGo TeamNL t.w.v. €749,- !

Goed doel!

Met uw aanmelding steunt u tegelijk het goede doel; Bike4Work van Cycling out of Poverty. Deze stichting verbetert voor Oost-Afrikanen de toegang tot inkomsten door te voorzien in fietsen en ondersteunt sociale fietsondernemingen. Een fiets kan een verschil maken in Oost-Afrika. Wij hebben gelukkig de keuze om naar ons werk te fietsen; zij helaas niet. Een fiets maakt het verschil voor een betere toekomst en doorbreekt de vicieuze cirkel van armoede. Hoe meer deelnemers aan de ‘Fiets naar je Werk Dag’, hoe guller de donatie aan Cycling out of Poverty!

 

Meer nieuwsartikelen