Nationale E-bike Test Week

5 maanden geleden

Over een maand gaan we alweer de lente in wat over het algemeen heerlijk fietsweer met zich meebrengt! Wilt u fietsklaar zijn als het eerste lenteweer haar intrede doet? Bezoekt u deze week dan de Nationale E-bike Test Week van Fietsenwinkel.nl!

De Nationale E-bike Test Week

Van 19 t/m 25 februari organiseert Fietsenwinkel.nl de Nationale E-bike Test Week in al hun 32 winkels. Breng een bezoek aan één van de 32 winkels en kom alles te weten over e-bikes.

Proefrit maken op alle bekende e-bike systemen

Tijdens de Nationale E-bike Test Week zullen alle bekende motorsystemen klaar staan om te testen. Fietsenwinkel.nl biedt het grootste assortiment motorsystemen en e-bike merken van Nederland. Dit evenement is daarmee de plek om de verschillen tussen motorsystemen en e-bike merken zelf te ervaren!

Live demonstraties door E-bike professionals

Tijdens de Testweek geven de meest ervaren professionals van Fietsenwinkel.nl de hele dag live demonstraties over de belangrijkste onderwerpen op het gebied van e-bikes:

  • Verschillen tussen motorsystemen
  • Voorwiel- vs. middenmotor
  • E-bikes op een fietsendrager
  • Het onderhoud van E-bike accu’s

Exclusieve Testweek kortingen tot €900,-

Profiteer daarbij tijdens het evenement van exclusieve Testweek kortingen! Sommige deals gelden uitsluitend in de winkels, vraag de winkel naar de actieprijs.

Zoek een winkel bij u in de buurt

Bijna alle winkels van Fietsenwinkel.nl zijn speciaal voor de Nationale E-bike Test Week a.s. zaterdag (24 februari) en zondag (25 februari) geopend! Zoek hier de dichtstbijzijnde winkel voor u.

 

Meer nieuwsartikelen