Uitgelicht: Cube Town Hybrid Pro 500

10 maanden geleden

Totaalscore

8.0

Uit een score van 1 tot 10

Beoordelingen

Prestatie
Comfort
Design
Display

Overzicht

Pluspunten:

+ Goede balans en wegligging door accupositie in het midden
+ veilig op- en/of afstappen door de extra lage instap
+ Krachtige Bosch middenmotor
+ Shimano Nexus versnellingsnaaf met 8 versnellingen
+ Beschikt over een verende voorvork en zadelpen voor nog meer comfort

Minpunten:

- Stuurpen is alleen verstelbaar met gereedschap
- Het is niet mogelijk om een kinderzitje te monteren

A-merk prestatie

De Cube Town Hybrid Pro beschikt over een krachtige en soepele Bosch Active Plus motor en de onderhoudsarme Shimano Nexus versnellingsnaaf met acht versnelling. Dit geeft de elektrische fiets een natuurlijke ondersteuning met genoeg veel kracht wanneer u dit denkt nodig te hebben. Door het gebruik van enkel A merk e-bike onderdelen is het daarom ook niet verrassend dat deze elektrische fiets erg goed scoort op het onderdeel “prestatie”.

Vind de balans

Cube heeft er voor gekozen om de accu te verwerken achter het frame. Doordat het gewicht van de accu zich in het midden van de elektrische fiets bevindt is de elektrische fiets goed in balans en heeft deze een goede wegligging. Uiteraard voelt u dit ook terug tijdens een proefritje op deze e-bike.

Door de extra lage instap is het makkelijk voor u om op en/of af te stappen. Een goede balans en veilig op en af kunnen stappen geven deze e-bike een goede score op het onderdeel “comfort”.

Het uiterlijk

Ook bij elektrische fietsen geldt: schoonheid zit van binnen. Zonder goede motor en accu is een elektrische fiets immers weinig van waarde. De Cube Town Hybrid Pro 500 heeft een iets wat vreemd uiterlijk volgens de testrijders. Dit heeft waarschijnlijk te maken met de accu die achter het frame is verwerkt en de extra lage instap. Maar hé, dit maakt deze elektrische fiets wel extra veilig en comfortabel!

Bekijk hier het gehele testrapport van de Cube Town Hybrid Pro 500.

Ervaar het zelf!

Wil u de Cube Town Hybrid Pro zelf uitproberen? Dat kan! Vraag hier een proefrit aan bij Fietsenwinkel.nl. Meer informatie over deze fiets vindt u op de productpagina van de Cube Town Hybrid Pro.

 

 

 

Meer nieuwsartikelen