Vul in & win geweldige prijzen!

3 weken geleden

Dé ElektrischeFietsen.com winactie 2018! Maak kans op geweldige prijzen! Met maar liefst 7 hoofdprijzen is de prijzenpot groter dan ooit! Doe mee & win!

Meedoen is eenvoudig!

Meedoen is nog nooit zo eenvoudig geweest. U vult gewoon het onderstaande formulier in, klikt op ‘Ja, ik wil winnen’ en u maakt meteen kans op één van de onderstaande prijzen. In de eerste week van juli hoort u van ons of u gewonnen heeft. Heeft u geen hoofdprijs gewonnen? Geen nood! We zullen niemand met lege handen thuis laten zitten.

Wat kunt u winnen?

In samenwerking met onze partners mogen wij ontzettend mooie hoofdprijzen weggeven! Zoals een e-bike die er niet uitziet als een e-bike, hoge kortingen op een e-bike of een heerlijke weekje in een luxe vakantiehuis in Frankrijk. Daar wil iedereen wel kans op maken, toch?! Vul het onderstaande formulier in en wie weet bent u straks wel de eigenaar van een gloednieuwe, superslimme Ampler Bike! Of zit u lekker in een luxe vakantiehuis in Frankrijk, dat kan natuurlijk ook…

 

1x Ampler Bike naar keuze t.w.v. €2499,-

Een fiets die er voor zorgt dat u geen auto meer nodig heeft! Deze slimme elektronische fiets brengt u verder zonder te zweten. Met de Ampler Bike hoeft u niet bang te zijn dat uw batterij snel leeg gaat want deze fiets heeft een accuradius van 70 km. Dus bent u opzoek naar een mooie elektrische fiets die u een beter alternatief geeft dan de auto? Vul dan nu in het onderstaande formulier in en win een Ampler Bike t.w.v. €2499,-!

 

 

5x €500,- korting op een e-bike naar keuze bij Fietsenwinkel.nl

Wilt u graag een e-bike kopen maar hikt u nog een beetje tegen de hoge prijzen aan? Dan is dit uw kans! Doe mee met de ElektrischeFietsen.com win-actie en maak kans op maar liefst €500,- korting op een e-bike naar keuze bij Fietsenwinkel.nl!

Fietsenwinkel.nl verkoopt o.a. A-merken zoals: Gazelle, Batavus, Sparta, Cortina, Cube Giant en nog veel meer e-bike merken. Met het brede aanbod aan e-bikes vindt u bij Fietsenwinkel.nl dus gegarandeerd dé e-bike die bij u past!

 

1x gratis vakantie van FranceComfort Vakantiehuizen t.w.v. €600,-

Heeft u altijd al vakantie willen vieren in een luxe vakantiehuis in Zuid-Frankrijk? Samen met uw gezin genieten van mooie zwembaden en prachtige parken? FranceComfort geeft nu 1 gratis vakantie weg t.w.v €600,-!  Meld u nu aan en maak kans op een heerlijke vakantie!

FranceComfort beheert en verhuurt vakantieparken in Frankrijk. Op een van de mooiste plekken van de Dordogne in Frankrijk ligt Vakantiepark Domaine de Lanzac waar u een gratis verblijf kunt winnen! Het park ligt op de top van een heuvel en heeft schitterend uitzicht.

 

WIN!

*Wij delen uw naam en e-mailadres met FranceComfort vakantiehuizen. Zij gebruiken deze om u de FranceComfort nieuwsbrief te sturen. U vindt de privacy policy van Francecomfort op hun website.
Deze actie is geldig t/m 30 juni 2018. Bekijk de actievoorwaarden voor alle informatie.

Meer nieuwsartikelen

Vul in & win geweldige prijzen!

Bekijk hier alle prijzen.